Úgy tudom idén könnyű volt a felvételi középsuliba, és hogy jövőre nehéz lesz. Mennyire igaz ez?
Valószínűleg van benne valami, de azért ne aggódj, főleg ne most, ráérsz egy év múlva =)
Nem tudom hallottál-e róla, hogy a tavalyi matekot szinte mindenki teljesíthetetlenül nehéznek találta, elég nagy volt a közfelháborodás, és várható volt, hogy emiatt idén könnyebb lesz a matek. Nos, valóban könnyebb lett, szerintem olyannyira, hogy átestek a ló túlsó oldalára, és túl könnyű feladatsort állítottak össze... Persze ez csak az én véleményem, de másoktól is hallottam már, hogy a matekot nevetségesen könnyűnek találták.
Szóval lehet, hogy emiatt jövőre megint kicsit nehezebb lesz, de ez nem törvényszerű.
igazából mindenből 4-es 5-ös vagyok, viszont matekból 2-3-ssal bukdácsolok -.- :S
járok heti 3x korepra, de nagyon nem megy sajnos :\
2-3assal felvételizni akarsz?nem biztos hogy olyan jó ötlet
igen könnyű volt idén valószínűleg jövőre nehéz lesz
van még rengeteg időd ne ilyenekkel foglalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!