Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha magyarból emelt szinten...

Ha magyarból emelt szinten szeretnék érettségizni, akkor hol találom meg a 40 tételsort, amiből szóbelire tanulnom kell?

Figyelt kérdés

Meg fogják egyáltalán jelölni a tételeket emelt szinten vagy csak mindenből készülni kell és úgy kell tanulni?

Meg lehet tudni, hogy mik a témakörök-úgy, mint a közép szintűnél-emelt szinten?

2012. dec. 19. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd decemberben adják ki, de ha már előre meg akarod nézni, akkor szerintem az oh.gov.hu oldalán vhol biztos fent van, általában 10%-ot szoktak változni az előzőhöz képest. Legalábbis 2 éve a töri emelt esetén így volt:)
2012. dec. 19. 07:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Már december van. Belinkelnéd nekem azt az oldalt, ahol meg tudom nézni? Légy szíves. Megköszönném.
2012. dec. 19. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Jah tényleg, már december van:D Lehet majd cska januárban jön ki hivatalosan, majd a tanárodtól kérd el.

tavalyira meg ezt találtam: [link]

2012. dec. 19. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] Tessék :) ez az idei tételsor, én is erre készülök.
2012. dec. 19. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
de nem 40 tétel van emelt szinten? mármint 40-40?
2012. dec. 28. 02:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Összesen 40 van minden emeltből. Hidd el, kezdésnek elég az, egyetemen lesz rosszabb is:)
2012. dec. 28. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
20 irodalom, 20 nyelvtan.
2012. dec. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!