Ha magyarból emelt szinten szeretnék érettségizni, akkor hol találom meg a 40 tételsort, amiből szóbelire tanulnom kell?
Figyelt kérdés
Meg fogják egyáltalán jelölni a tételeket emelt szinten vagy csak mindenből készülni kell és úgy kell tanulni?
Meg lehet tudni, hogy mik a témakörök-úgy, mint a közép szintűnél-emelt szinten?
2012. dec. 19. 07:12
1/7 anonim válasza:
Majd decemberben adják ki, de ha már előre meg akarod nézni, akkor szerintem az oh.gov.hu oldalán vhol biztos fent van, általában 10%-ot szoktak változni az előzőhöz képest. Legalábbis 2 éve a töri emelt esetén így volt:)
2/7 A kérdező kommentje:
Már december van. Belinkelnéd nekem azt az oldalt, ahol meg tudom nézni? Légy szíves. Megköszönném.
2012. dec. 19. 07:30
3/7 anonim válasza:
Jah tényleg, már december van:D Lehet majd cska januárban jön ki hivatalosan, majd a tanárodtól kérd el.
tavalyira meg ezt találtam: [link]
4/7 anonim válasza:
[link] Tessék :) ez az idei tételsor, én is erre készülök.
5/7 A kérdező kommentje:
de nem 40 tétel van emelt szinten? mármint 40-40?
2012. dec. 28. 02:04
6/7 anonim válasza:
Összesen 40 van minden emeltből. Hidd el, kezdésnek elég az, egyetemen lesz rosszabb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!