Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az iskola házirendje nem...

Ha az iskola házirendje nem tiltja akkor? (Folyt lent)

Figyelt kérdés
...akkor ha előzetesen szólók az elején hogy a gyerek notebook-on fogja írni az órai munkát (kivétel matematika, rajz, stb...) akkor nem mondhatja az az igazgató hogy nem engedi? Általánosba jár a gyerek most lesz 8.-os.
2009. aug. 14. 00:15
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
81%

na most akkor a diktafon meg a notebook ugyanaz? D:

azért ez így kedves tőled, hogy osztasz mindenkit, tuti 14 az életkorod. Sétálj be tényleg egy egyetemre és nézz körül, diktafon!?!?! Sok tanár ki is rak az órájáról, mert legtöbben úgy vélik, hogy ezzel sértik a személyi jogait. szóval ez nemigen jött be

a kérdés írójának üzenem, hogy nőjön fel. az álmaid meg ne itt próbáld erősíteni, hanem az iskolában... tanulj még

2009. aug. 14. 18:38
 42/58 anonim ***** válasza:
0%

06:26-os vagyok, talán az egyetlen pozitív válasz adója és az aki 0%-ot kapott, na ennyit erről.

Én azért azt mondom még ezek után is, hogy hordjad azt a laptopot az órákra, én is azt csinálom.

Ne hallgass másokra, akik irigyek, és talán nem tehetik meg, hogy laptopot vigyenek/vegyenek (vagy vihettek volna be), nyolcadik osztályban.

2009. aug. 15. 16:02
 43/58 anonim ***** válasza:
0%

Ja és középsuliban szerintem tutira megengedik, hogy behord, csak előtte a tanárral beszéld meg.

Ha általánosban ennyire macerásnak tűnik akkor ne vidd, ha a tanár engedi vidd, ENNYI.

2009. aug. 15. 16:04
 44/58 A kérdező kommentje:
Jah, mondom.. egy évet ki lehet még bírni :p :D:D
2009. aug. 15. 16:10
 45/58 anonim ***** válasza:
52%

16:04-nek

"...Ja és középsuliban szerintem tutira megengedik, hogy behord, csak előtte a tanárral beszéld meg..."

Mivel a gyerekeim középiskolába járnak (11. és 12.), így első kézből tudatom veled : a tanárok még azt is előírják, hogy nem lehet a füzet spirálfüzet!!!

Továbbá : annyira fontosnak tartják, hogy a diákok KÉZZEL ÍRJANAK, hogy minden tantárgynál jegyet adnak a füzetek külalakjára és a helyesírásra, tehát nem csak magyar órán osztályozzák a helyesírást és a külalakot!!!

A bizonyítványukban külön jegy van rá : "Írásbeli munkák külső alakja"! :D

2009. aug. 15. 16:54
 46/58 A kérdező kommentje:
Mondta itt vmelyikőtök hogy vigyem be meg minden, de letettem már arról hogy ebbe jegyzeteljek, de attól függetlenül szeretném bevinni az iskolába hogy szünetbe unaloműzőnek használjam, de tegyük fel bejön a tanár és látja hogy ott van de én már csukom is le és rakom is el, elveheti? szerintem nem, mert nem tiltja a házirend mint a mobiltelefont, de elveheti?
2009. aug. 15. 17:45
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

16:54-nek... gondolom ennyi idősen 6 vagy 8 osztályos gimibe járhatnak, hát grat, hiába középiskola ha még hatodikos hetedikes a gyerek, szóval kb ugyanaz mint az általános, én pedig a sima középiskoláról beszéltem amibe pl én is járok.

Nálunk megengedik... ennyi

2009. aug. 16. 01:57
 48/58 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha itt is megengednék de mind1
2009. aug. 16. 02:01
 49/58 anonim ***** válasza:

Látom valaki "besétált" ide és szépen lepontozott, nade mind1, nem kell egyetérteni

a kérdezőnek: ha nem tiltja a házirend elméletben nem veheti el tőled, mert az a te tulajdonod. De mondd kérlek egy 10 perces szünetet nem bírsz hasznosan eltölteni laptop nélkül? :( Szomorú

egyél, igyál, beszélgess, szedd elő a cuccaid a következő órára, menj ki wc-re olvasgasd a tananyagot :) Nekem annak idején sosem volt elég minderre 10 perc, ezek, szerint változnak az idők. Persze nem lehet minden szünetben ugyanazt végig csinálni, mint az előzőben, de találd már fel magad 13 évesen laptop nélkül...

2009. aug. 16. 02:07
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

1:57-nek, ugyan nem én írtam a hozzászólást, mint akinek üzentél, de szerintem azt a 11 és 12-t nem arra értette, hogy ennyi évesek, hanem hogy 11. és 12. osztályba járnak (gyengébbek kedvéért harmadikos és negyedikes gyerekei vannak középiskolában) Ha jól megfigyeled 11 és a 12 után a hozzászólásban egy pici pont lelhető fel, ami annyit tesz hogy "dik". Tizenegyedik, és tizenkettedik...

javítsatok ki, ha tévedek...

2009. aug. 16. 02:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!