Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az iskola házirendje nem...

Ha az iskola házirendje nem tiltja akkor? (Folyt lent)

Figyelt kérdés
...akkor ha előzetesen szólók az elején hogy a gyerek notebook-on fogja írni az órai munkát (kivétel matematika, rajz, stb...) akkor nem mondhatja az az igazgató hogy nem engedi? Általánosba jár a gyerek most lesz 8.-os.
2009. aug. 14. 00:15
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
81%

Székesfehérvárra, boccs, de bántotta a szememet

Másfelől, most látom, hogy nagyon el van kényeztetve az a gyerek. Normálisnak tartod, hogy 12-14 évesen fiú létére nem barátkozik fiúkkal?? Hm ! ezzel rontod el, én nem akarok beleszólni a nevelési módszeredbe (sulibox, fogadjunk, hogy ez is csak neki van)de az ilyenekből lesznek később a papucs férjek. Nem hagyod szocializálódni a gyereket. A táborban nem filmet nézni kell, azt tud otthon is. ott bulizni kell, okulni (ha tanulmányi kirándulás) és csajozni, haverokkal hülyéskedni, túrázni, kint lenni a szabad levegőn,nem a laptopot bámulni órákon keresztül.

Megengedsz neki mindent, mindig mindenből a legjobbat kapja, anyuci pici fia lesz, ha kikerül a kőkemény életbe, meg összecsuklik, mert "anyu mindent megadott nekem és alám tolta a dolgokat"....

á nem bosszankodok, komolyan nem értem az ilyen szülőket, de ha jónak látod, tedd ezt a gyerekeddel, sok sikert

2009. aug. 14. 16:27
 32/58 anonim ***** válasza:
84%

boccs, nem tudom miért feltételeztem hogy az anyja vagy lehetsz épp az apja is, de a vélemény ugyanaz

Hagyni kell, hogy a gyerek beilleszkedjen és nem ráhagyni és még tapsolni hozzá, hogy hát ha már úgysem barátkozik senkivel akkor legyen el magában. Igenis barátkozzon fiúkkal lányokkal járjanak el fagyizni vagy sétálni, élvezze az életet, ne laptopot bámuljon a nap 24 órájából 10et...

2009. aug. 14. 16:32
 33/58 anonim ***** válasza:
84%
Most azt akarod mondani, hogy mivel fiú létére nem fiúkkal teremt kapcsolatokat, majd kevésbé fogják szekálni a gépe miatt? Azt hiszed, hogy a lányok majd toleránsabbak lesznek hozzá? Nagyon tévedsz. Látszik, hogy nem ismered ezt a korosztályt. Az ominózus kisgyereknek a már említett óralátogatásom során fiúk-lányok vegyesen beszólogattak, amikor a prezentációval bíbelődött. Tipikus ostoba és káros szülői hozzáállást tanúsítasz. Tudod mit érsz el majd ezzel? Hogy majd a többi gyerek is elkezdi behordani a laptopot és a tanár nem fogja tudni megfelelően megtartani az órát és elszabadul a pokol. Azok a gyerekek, akiknek meg nincs laptopjuk és lehetőségük sincs rá, hogy megvegyék nekik a szülők, kirekesztve fogják érezni magukat. Felfogod, mekkor bombát robbanthatsz ezzel? Komolyan, annyira fájdalmasan idióta tud lenni néhány szülő. Nagyon remélem, hogy egy kolléga sem fogja megtűrni a laptopot jegyzetelés gyanánt. Ha nekünk nem hiszel, sétálj be egy nevelési tanácsadóba, és kérdezz meg erről az egészről egy gyermekpszichológust.
2009. aug. 14. 16:43
 34/58 A kérdező kommentje:
Azért mert fiúkkal nem barátkozik nincs is már barátja? VAGY 20 lány barátja van, velük érzi jól magát, sok fiú irigykedik is rá hogy ő a lányokkal aludhat a táborban, ott lehet amikor öltöznek, masszírozhatja őket mert annyira bensőséges a viszonya velük, eleve eltértünk NAGYON a témától, arról volt szó az elején hogy megengedik-e a tanárok a notebook használatát a füzet helyett... ennyi
2009. aug. 14. 17:22
 35/58 anonim ***** válasza:
20%

Pffff

A fővárosi iskolákban már szinte mindenhol csak notebookon irják a tanulók az órai anyagot és a gépek tanári engedéllyel haza is vihetőek...

Ha nem engedi a tanár vagy az ig, akkor én a helyedben sürgősen átiratnám máshova a gyereket mert ha továbbra is csak abba a suliba jár abból csak hátránya lesz később...

2009. aug. 14. 17:23
 36/58 A kérdező kommentje:
Na jó mondok nektek valamit mert meguntam egyáltalán nem az apám írta mert azt se tudja mi az a gyakorikérdések.hu, én írtam az apám nevében mert tudom hogy nagy szekálások lettek volna ha a saját nevemben írom. köszönöm.
2009. aug. 14. 17:23
 37/58 A kérdező kommentje:
úgy hogy utolsó előtti már bocs a kifejezésért de megszívtad mert értek az effajta korosztályhoz, jó barátokkal akik az ellenkező nemből vannak. köszönöm
2009. aug. 14. 17:25
 38/58 anonim ***** válasza:
10%

Hagyjad nem kell adni ilyen elmaradott p.öcsök szavára!

Iratkozz át pesti iskolába jobban jársz!!

Pesten ez már kevésbé k.uriózum...

Annak a töknek meg aki beirta hogy egyetemeken nem használnak notebookot meg hogy kézzel írnak hát jó lenne ha elmenne egy Jogi egyetemre aztán megnézné hogy mindenki diktafonnal veszi fel az órai anyagot és csak a legfontosabb képleteket stb írják papírra....

Istenem hol tart ez az ország...

Sok sötét vidéki...

2009. aug. 14. 17:30
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért megkérdezném, hogy az utolsó - ilyen stílussal megáldva - ugyan honnan tudja, hogy mennek a dolgok a jogi egyetemen? Hogy nem hallgatóként jár oda, abban majdnem biztos vagyok, ahhoz azért több kell :)

Tetszett ez a vidéki taplózás is.... kultúra, istenem, na, az hiányzik azokból, akik ilyen stílusban írogatnak.

Ami meg a kérdés feltevőjét illeti - hogy a saját édesapja nevében írogatott... istenem, nőj már fel egy kicsit. Olyan vagy, mint egy hisztis kisgyerek, Te ezt akarod, azt akarod, akinek meg ez nem tetszik, az menjen, ahova akar. Megmosolyogtató, remélem, kinövöd majd.

2009. aug. 14. 17:35
 40/58 A kérdező kommentje:
Én eddig mindent kinőttem, utolsó előtti nem iratkozok ezért át :D, ezt az egy évet kibírom aztán úgyis középsulis leszek aztán majd ott elválik.
2009. aug. 14. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!