SZTE - Hogyan szabaduljak meg a szörnyű nyelvóráktól?
Figyelt kérdés
Szeptemberben felvettem egy idegen nyelvi kurzust az Idegennyelvi és Kommunikációs Intézetben. A kurzus azonban rettenetes: a tanár egy idióta, alig haladunk valamit és ráadásul nagyon fárasztó időpontban is van.
Már többször előfordult, hogy nem mentem el, olvastam azonban, hogy igazolatlanul az órák legfeljebb 15%-áról hiányozhatok. Ha pedig ezt meghaladom, nem érvényes a félév. Leadni már nem lehet, hallottam viszont olyasmiről, hogy aki nem teljesíti, annak ki kell fizetnie az órákat.
Igaz ez? Mit tegyek?
Előre is köszönöm!
2012. nov. 12. 13:39
1/1 anonim válasza:
ugyan én nem oda járok, de azt elképzelhetetlennek tartom, hogy egy tárgyról való hiányzás miatt érvénytelen lenne a félév. csak simán szard le, kapsz belőle egy egyest aztán kész. ma kicsit lejjebb viszi az ösztöndíjindexedet. ennyi... vagy van ahol tényleg fizetni kell a bukott kreditért, de az nem nagy összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!