Melyik iskolát válasszam? DE (Debreceni Egyetem), PTE (Pécsi Tudományegyetem) vagy SZTE (Szegedi Tudományegyetem) BTK karát?
Én is Debrecent választanám.
Az jó, hogy a föci érettségid ötös lett, de ha oroszra akarsz menni, annak semmi hasznát sem veszed. A magyar és a töri közül valamelyikre és az általad tanult idegen nyelvre fókuszálj.
de érettségiztél már oroszból?emelt szintet kell csinálnod h.jelentkezhess..
amúgy mindegyik suli elég nívós,igényes az oktatás színvonala,ez alapján nem tudok választani.
szerintem válaszd Pécset.
Nem kötelező emelt szinten oroszból érettségizned, nem tudom kedves utolsó, hogy honnan vetted ezt a hülyeséget.
Átlag 30 emberből 25 egyáltalán nem tnault oroszul akit felvesznek, abból a maradék ötből is jó, ha egynek van emelt szintűje. Akkor 1 - 2 ember fog járni oroszra? Gondolkodj egy kicsit.
nyelvszakokra kötelző az adott nyelvből az emelt szint.ez 100%
-aki a "hülyeséget"írta.-
megint én!!
1000 millió bocsi!valóban igazad van és másik 3 nyelv példáját ismertem és azoknál kötelező az emelt szint.de itt megnézem és valóban nem....tényleg 1000 bocsi,nem akartam félrevezetni a kérdezőt,okoskodni meg pláne nem volt szándékomban...
de akkor ez hogy van?ha én pl.angollal jelentkezem és abszolút nem beszélek oroszul,ott tanítanak meg???tényleg nem tudom...:)
Már én is szívbajt kaptam, mert én oroszra járok és nekem nem kellett emelteznem belőle:D
Nyelvszakoknál emelt szint: angol, német, francia, spanyol, olasz- ezeknél kérik kötelezően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!