Ki mit gondol az alábbi sulikról? Nyugat-magyarországi Egyetem Pécsi Tudományegyetem Eötvös Lóránt Tudományegyetem
Figyelt kérdés
Légyszi ne azt írjátok, hogy az ELTE a legjobb, mert Pesten van és mert a legjobb egyetem az országba, mert azt eddig is tudtam, azt szeretném megtudni, hogy szerintetek a másik kettőnek milyen a híre? mennyire elismert a munkaadók között, szóval milyen esélyem lenne a későbbiekben, ha a diplomámban nem az állna, hogy ELTE, hanem mondjuk az, hogy PTE vagy NYME..2011. jún. 22. 10:56
1/7 Zoliol válasza:
Háát ha a NYME vagy a PTE közül kellene válogatni:PTE de sajna egy ELTES diplomát könnyebben elismernek(de informatikában a BME a nyerő tehát ELTES info nem annyira jó ezek szerint mint BME mérnökinfó)
Nah ennyi milyen szak(ha műszaki akkor BME ha TTk ELTE Ha BTK ELTE ha info BME)
2/7 anonim válasza:
Eötvös Loránd, ez a neve, nem Lóránt.
Egyébként mind a három egyetem jó, jelentkezz bátran, csak tanuld meg a nevüket előbb. :-)
3/7 anonim válasza:
Szerintem szaktól is függ, de ELTE legyen vagy a PTE.Nem akarok senkit megbántani, de ahogy én látom a helyzetet friss diplomásként,a NYME-en kiállított diplomával sajnos egyes helyeken kevesebb esélyed lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
szlavisztika :)
2011. jún. 23. 14:22
7/7 anonim válasza:
Ha szlavisztika szerintem is ELTE,max PTE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!