Szegedi Tudományegyetem vagy Kecskeméti Főiskola informatika szakon? Szerintetek?
Ez nem is kérdés.
Nyilvánvalóan Szeged.
2.vagyok
a klecskeméti főiskola a felsőoktatási intézmények rangsorában messze sereghajtó...
bámelyik szakról is legyen szó
bár most azt hiszem fejlesztgettek ezt-azt, biztos a MERCEDES miatt, de sztem ha van más lehetőség, (mint neked Szeged) akkor egyértelműen azt válaszd.
Ha csak Kecskemét jöhetne szóba, (családi, anyagi okok miatt)akkor persze az is jobb mint a semmi.
Hiába van Bologna rendszer, ami azt jelentené (elméletben) h egyforma az oktatás színvonala minden intézményben, ez közel sincs így.
Óriasiak a különbségek.:S
megint én
na jó lehet h nem az utolsó a rangsorban a kecskeméti fősuli, de a vége fele kullog..
a szegedi tudományegyetem az egyik legjobb az országban, mindenképpen odamenj. a kecskeméti főiskola egy nagy nulla.
amúgy a pontok tényleg nem számítanak, attól is függ mennyi ponttal vesznek fel, hogy pl hány embert vesznek fel..pl ha sokat, akkor alacsonyabb a ponthatár. hidd el a ponthatárnak semmi köze az oktatás színvonalához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!