Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pázmány Péter Katolikus...

Pázmány Péter Katolikus Egyetem vagy Szegedi Tudományegyetem? Melyik van előkelőbb helyen? Ugyértem melyik jobb? Eléggé tájékozatlan vagyok.

Figyelt kérdés
Csak ezeken találtam molekuláris bionika szakot.
2010. júl. 9. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Pázmányra járok mérnök infóra. Eléggé más mint a többi egyetem. Kis csoportok, a TO-s néni mindenkit név szerint ismer. Nem tudsz elvegyülni a tömegben. Gyakorlatokon szigorú névsor ellenörzés, néha előadásokon is szúrópróba szerűen neveket sorolnak fel. Minden gyakorlat elején 1 perces röpdoga az előző előadás anyagából. Tehát eléggé szivatós.
2010. júl. 9. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé.

Ha nem tudsz dönteni akkor az ősi módszer a legcélravezetőbb: pénzfeldobás. Szegeden talán olcsóbb az albérlet, Pesten pedig több lehet a gyakornoki lehetőség.

2010. júl. 9. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mostanában a Pázmányt tartják jobbnak, ez függ attól is, hogy kinek melyik egyetem módszerei jönnek be.
2010. júl. 9. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Igazábol Pestre húz a szivem,de nem szeretnék mellényúlni az egyetemmel sem...
2010. júl. 11. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi egyikkel sem fogsz mellényúlni ;)

Én is Pázmányra jelentkeztem BTK-ra, de ahogy tudom nagyon színvonalas iskola.

2010. júl. 11. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Pázmányt mindenképpen tudom ajánlani, Szegedet nem ismerem igazán. Elég sok fenntartásom van a Pázmánnyal szemben, de kifejezetten a bionikai vonaláról nagyon jókat hallok (közvetve a főnökömnek van ott érdekeltsége).
2012. dec. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!