Melyik a jobb könyv? Szent Péter esernyője Légy jó mindhalálig?
Hát én õszintén szólva mindkettõt utáltam :// az elõbbi tavalyelõtt, az utóbbi tavaly volt kötelezõ.Ha már muszáj választani, inkább a Légy jó mindhalálig, Misi, Nagy úr és Orczy szimpatikusak voltak.De magát a történetet nem tudtam élvezni, nem érdekelt.Elég iskolai zaklatást, kegyetlenkedést láttam én már, át is éltem jópárat, mi szükség van rá, hogy még olvassak is róla?
A Szent Péter esernyõje számomra élvezhetetlen volt, az egész történeten aludni tudtam volna, egyik karakter sem vált kedvencemmé, ilyen szinten csak az Egri csillagok untatott még anno.
A Pál utcai fiúk.Na azt szerettem, pedig nem épp lányos történet.De azt még 2 x elolvastam magánszorgalomból, egyáltalán nem unatkoztam rajta.
14/L
Ui:mielõtt valaki hozzám vágná, nem vagyok egy hülye non-stop fészbúkozó, a Harry Potter-könyveket pl.imádom, többször el is olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!