Féltek az egyetemtől?
Figyelt kérdés
Vagy inkább izgatottak vagytok? Mitől tartotok legjobban, a tanulmányi követelésektől, vizsgáktól... Vagy az ismeretlen sorstársaktól? :)2009. aug. 2. 23:48
11/14 anonim válasza:
Én inkább nagyon várom, de azért picit parázok is. Leginkább attól, hogy nem fog menni és kirúgnak:DD (orvosira megyek)
12/14 anonim válasza:
11:13 vagyok
persze h nem az orvosiról! tudom h az más, meg a jog is...
de a legtöbb szak olyan, ahogy leírtam!
13/14 anonim válasza:
Miért az orvosi miben különbözik ezektől ? Ott van napi felelés?
14/14 anonim válasza:
"tanulni meg egyáltlaán nem nehéz..." - eléggé nehéz rá tanulni és sokat is kell
"ha évközben hetente foglalkozol a tárgyakkal gyerek játék lesz a vizsgaidőszak.."- azért nem gyerekjáték a vizsga, még ha foglalkozol vele akkor sem, én spec mindig figyeltem élettanon mégis épphogy átmentem
"nem szoktam évközben tanulni, csak vizsgaidőszakban... és így is simán meg van"- itt ez sem elég
"jó fej tanárok megajánlanak egy jegyet"- orvosin a jófej a tanár nem csesz le ha nem tudsz valami alapdolgot
Úgy ezekben különbözik az orvosi a többitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!