Féltek az egyetemtől?
Én nagyon félek..sőt már abban sem vagyok biztos,hogy ténxleg arra a szakra szeretnék menni amit bejelöltem...nem tudom,és teljes mértékben kétségbe vagyok esve..:S
18 L
Igen. Nagyon félek.
Mióta megtudtam az eredményt altatókon élek és depressziós vagyok. Ma készülök menni egy pszichológushoz :S
mondjátok már meg, mi a frászt kell félni az egyetemtől?!
utálom h gimiben halálra riogatják szerencsétlen kölyköket.. nekünk is annyi marhaságot mondtak, hogy júúúúj milyen kemény, meg júúúj milyen nehéz, stb... és közben meg nem is!
ki közösítenek? kíííí???? kicsoda? már nem dedó... lesz olyan csoporttársad, akivel a 3/5 év alatt egyszer sem fogsz beszélni! ott már sokaknak meg van a saját baráti körük csoporton kívül... de mondjuk nekem is csoporton belül lettek barátaim... de könnyű barátkozni...
tanulni meg egyáltlaán nem nehéz... ha évközben hetente foglalkozol a tárgyakkal gyerek játék lesz a vizsgaidőszak... én nem szoktam évközben tanulni, csak vizsgaidőszakban... és így is simán meg van. sokkal könnyebb és jobb mint egy általános vagy gimi!!! nem kell napról napra készülni, nem kötelező bent ülni! nincs stressz! a tanárok már nem szólítanak fel, csak bementek, ő elkzdi mondani aza nyagot,t e meg vagy írod vagy ne, vagy figyelsz vagy nem! mki leszar mkit!
vizsgán pedig: nincs is minden tárgyból vizsga... jó fej tanárok megajánlanak egy jegyet. ha pedig megbuksz egy vizsgán nem gáz, mert még mehetsz kétszer....
mi a franctól kell félni???
akkora szabadságot kaptok az egyetemmel/főiskolával amilyet el sem tudtok képzelni!
ha egy kis eszed van, meg vizsgaidőszakban leteszed a segged simán meglesz minden féléved, akár még ötösre is!
Utolsó:
Te most pontosan melyik egyetemről, melyik szakról beszélsz?
Gondolom nem az orvosiról, mert ott kicsit más a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!