Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik tantárgytól féltek a...

Melyik tantárgytól féltek a legjobban az érettségin és hogy készültök rá?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 18:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Magyartól. De sehogy. :D
2011. ápr. 30. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:

18:31-as, miért félsz a magyartól? Az a legegyszerűbb, csak szövegértés az egész.

Én inkább a töritől tartok.

2011. ápr. 30. 18:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Magyarra úgy lehet készülni, vagyis én úgy készülök, hogy átnézem az életműveket és megtanulom a novellaelemzés és a verselemzés szempontjait illetve átnéztem a műnemeket és műfajokat és korstílusokat , az úgy jó nem? ja meg a költői képeket ...
2011. ápr. 30. 18:33
 4/14 anonim ***** válasza:
A némettől!! :D Magyar a legkönnyebb! Csak szövegértés, meg én az érvelést választom.
2011. ápr. 30. 18:36
 5/14 anonim ***** válasza:
emelt töri...
2011. ápr. 30. 18:41
 6/14 anonim válasza:
0%

mi a nehéz a történelemben és az irodalomban? megtanulod és annyi. nincs benne semmi amit esetleg nem lehet érteni vagy ilyesmi. persze ha nem tanulsz akkor joggal félhetsz..de azért milyen ember az aki az érettségire nem tanul? :D

nem fogja sokra vinni az biztos

2011. ápr. 30. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem félek egyiktől se, és készülni se készülök írásbelire, törit vágom nagyjából egy 3-as 4-esre legalább, a többire meg nem igen lehet készülni.

És egy cseppnyi izgalom sincs bennem.

2011. ápr. 30. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves 18:53-as... nem tudom te töriből milyen szinten érettségizel/érettségiztél, de ajánlok figyelmedbe egy korábbi emelt töri érettségit... utána beszélhetünk arról miért kell tőle félni:)
2011. ápr. 30. 19:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Emelt angoltól tartok... de már másfél éve járok tanárhoz, szerintem menni fog.
2011. ápr. 30. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:
A nyelvektől féltem, nem is nagyon tudtam volna választani, hogy melyikből menjek. Németből a tanárral készültem, latinból saját magam készültem, de végül megúsztam.
2011. ápr. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!