Nálatok bevezették a napi egy testnevelés órát?
Most mit vagytok kiakadva a zuhanyzós dolgon??? Eddig is ugyanúgy voltak tesiórák, és a legtöbb helyen nem lehetett utána zuhanyozni... Most mi a különbség?
Nekünk 3 tesi volt egy héten, de örültem vna, ha minden nap lett volna.
most néztem az órarendet a mi iskolánkban a 9.-eseknek 5 tesi van egy héten, nekünk szerencse csak 3 volt, de azt is soknak tartottam.
abból a 3-ból lógtam is el, át se öltöztem, pedig a tesiórák 95%-a abból ált hogy futottunk 7-8 percig(csak tudnám minek) aztán vagy szabad foglalkozás, vagy még 5 percig ilyen futkorászós bu.ziságok.
idén szerencsére csak 2 van egy héten, úgyhogy iratok a dokival felmentést, aztán inkább tanulok abba a 2 órába minthogy bohóckodjak, hamár egyszer idén érettségizek.
lehet van rajtam pár kg felesleg, de az sörhas, a férfihoz meg hozzátartozik, nem leszek kigyurt k*csög.
naponta gyalogolok 6 km-t mindig, meg falusi ember lévén van munka is otthon, szóval tesizzen a városi panellakó
Infrastruktúra... :DDD
Van udvar, lépcsőház stb.
Nagyon helyes, tiszta szánalom hogy minden 10. ember képes csak lefutni 100 métert anélkül hogy kidöglene...
És télen is menjenek tesizni az udvarra? A lépcsőház mióta ideális a testnevelésóra helyszínéül? Igaz, néha mi is ott tesiztünk még általánosban, de nonszensz lenne, ha rendszerűen ott kellene "tartani" az órákat.
Természetesen támogatom a mindennapi sportot, de gondolkozni kellene, mielőtt meghozunk egy rendelkezést.
Üdv.: 16/L (aki az infrastrukturális hiányt hozta fel a rendelkezés ellen.)
nem szeretem a tesit de azért jó hogy bevezették
DE MI AZ HOGY CSAK 3 ÉVFOLYAMOT ÉRINT???
TALÁN A 2.-OSOKNAK VAGY TALÁN A 8.-OSOKNAK (VAGY MÉG SOROLHATTNÁM) NEKIK NEM KELL A MOZGÁS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!