Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nálatok bevezették a napi egy...

Nálatok bevezették a napi egy testnevelés órát?

Figyelt kérdés
Én már nagyon örülök neki h nem most kell suliba járnom, vmi borzalmas lenne.. annó még jó h csak 1 tesi óránk volt hetente és azt is v végigültem v ellógtam :D
2012. szept. 9. 16:46
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
100%
ez a zuhanyzásos dolog megint felháborító, h várhatják el h a koszos zuhanyzóban fürödjek minden nap az otthon tisztaság helyett???
2012. szept. 11. 00:44
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

Most mit vagytok kiakadva a zuhanyzós dolgon??? Eddig is ugyanúgy voltak tesiórák, és a legtöbb helyen nem lehetett utána zuhanyozni... Most mi a különbség?

Nekünk 3 tesi volt egy héten, de örültem vna, ha minden nap lett volna.

2012. szept. 12. 19:02
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindennapos tesi? És hol? Van rá megfelelő infrastruktúra? Mert amikor én voltam középiskolás, és akkor még nem volt mindennapos tesi, már akkor is abból állt az egész, hogy mi, fiúk minden alkalommal vagy az iskola körül futottunk, vagy fociztunk az udvaron. Időjárástól függetlenül, a nyári melegben épp úgy, mint a hóban. Mert hogy a tornateremben általában a lányok meg más osztályok voltak. Szóval hol és hogyan is akarunk mindennap testnevelésórát mindenkinek?...
2012. szept. 12. 19:03
 24/38 anonim ***** válasza:
86%

most néztem az órarendet a mi iskolánkban a 9.-eseknek 5 tesi van egy héten, nekünk szerencse csak 3 volt, de azt is soknak tartottam.

abból a 3-ból lógtam is el, át se öltöztem, pedig a tesiórák 95%-a abból ált hogy futottunk 7-8 percig(csak tudnám minek) aztán vagy szabad foglalkozás, vagy még 5 percig ilyen futkorászós bu.ziságok.

idén szerencsére csak 2 van egy héten, úgyhogy iratok a dokival felmentést, aztán inkább tanulok abba a 2 órába minthogy bohóckodjak, hamár egyszer idén érettségizek.

lehet van rajtam pár kg felesleg, de az sörhas, a férfihoz meg hozzátartozik, nem leszek kigyurt k*csög.

naponta gyalogolok 6 km-t mindig, meg falusi ember lévén van munka is otthon, szóval tesizzen a városi panellakó

2012. szept. 12. 20:03
 25/38 anonim ***** válasza:
50%
Mi a f*szomnak kellett mindenkit lepontozni, aki egyetért azzal, hogy jó a napi 1 tesi? Dagadt gec_ik vagyok, nem bírjátok ki, vagy mi a f*szom?!... Jó ötlet a sok ellustult takony miatt, aki meg bírja meg szereti is, annak meg még jobb... Inkább legyen Matek mint Tesi? -.- Nyomorékok(Akik lepontoztak...)
2012. szept. 13. 19:49
 26/38 anonim ***** válasza:
54%
Meg a zuhanyzás?! Vigyetek stiftet, meg a dezodort, azt nem kell büdösnek lenni... Azt haza mentek és majd otthon lefürdötök.. Egyébként meg nem hiszem el, hogy eddig is lezuhanyoztatok mindig minden tesi után...
2012. szept. 13. 19:57
 27/38 anonim válasza:
26%

Infrastruktúra... :DDD

Van udvar, lépcsőház stb.

Nagyon helyes, tiszta szánalom hogy minden 10. ember képes csak lefutni 100 métert anélkül hogy kidöglene...

2012. szept. 13. 20:02
 28/38 anonim ***** válasza:
24%

És télen is menjenek tesizni az udvarra? A lépcsőház mióta ideális a testnevelésóra helyszínéül? Igaz, néha mi is ott tesiztünk még általánosban, de nonszensz lenne, ha rendszerűen ott kellene "tartani" az órákat.

Természetesen támogatom a mindennapi sportot, de gondolkozni kellene, mielőtt meghozunk egy rendelkezést.

Üdv.: 16/L (aki az infrastrukturális hiányt hozta fel a rendelkezés ellen.)

2012. szept. 13. 20:56
 29/38 anonim válasza:
38%

nem szeretem a tesit de azért jó hogy bevezették

DE MI AZ HOGY CSAK 3 ÉVFOLYAMOT ÉRINT???

TALÁN A 2.-OSOKNAK VAGY TALÁN A 8.-OSOKNAK (VAGY MÉG SOROLHATTNÁM) NEKIK NEM KELL A MOZGÁS?

2012. szept. 14. 14:25
 30/38 anonim ***** válasza:
93%
19:49 Nagyon értelmes vagy, látszik az írásodból :) Amúgy igen, pont az ilyen hozzád hasonló emberek miatt lehetne inkább tesi helyett matek, legalább egy csöppnyi ész is szorulna abba a pattanásba a nyakadon.
2012. szept. 14. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!