Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nálatok bevezették a napi egy...

Nálatok bevezették a napi egy testnevelés órát?

Figyelt kérdés
Én már nagyon örülök neki h nem most kell suliba járnom, vmi borzalmas lenne.. annó még jó h csak 1 tesi óránk volt hetente és azt is v végigültem v ellógtam :D
2012. szept. 9. 16:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
21%
Tesi volt a legjobb óra, és a kedvencem mindig. Elég sportos vagyok, így szerettem, csak átöltözni nem mindig. :D Szerintem jó ötlet volt ez a napi 1 tesi, mert sok fiatal nagyon el van hízva... Egyébként a 9-10 osztálynak vezették csak be, ha jól tudom. Vagy csak a 9. ?
2012. szept. 9. 16:49
 2/38 anonim ***** válasza:
60%

1. 5. és 9. osztálynak. Engem szerencsére már nem érint.

Amúgy nagyjából ez a véleményem nekem is (nem én írtam): [link]

2012. szept. 9. 17:01
 3/38 anonim ***** válasza:
50%
ne is mondd, még azt a heti 1-et el tudtam lógni de ez borzasztó lenne. jó hogy nem érint.
2012. szept. 9. 17:03
 4/38 anonim válasza:
9%
Sok ellustult ember van itt. Én személy szerint örülök neki hogy van. Milyen ember az akinek nincs állóképessége? a szekrény ugrás meg a többi "szarság" se azért van hogy szívassanak titeket. Hanem ezért hogy kifinomultabban mozogjunk.
2012. szept. 9. 17:09
 5/38 anonim ***** válasza:
24%
nem érint a dolog (egyetemre járok), de jó ötletnek tartom. nekem általánosba 5 tesim volt hetente (tesi tagozatos suliba jártam), és amikor felkerültem középsuliba egy picit örültem h csak heti 2 volt. de így visszagondolva....kicsit visszasírom azt a minden napi tesit:D
2012. szept. 9. 17:20
 6/38 anonim válasza:
12%

LOL, a legjobb dolog az összes intézkedés között.

Az emberek fele nem tud leguggolni és felállni koordináltan, a keze segítsége nélkül, csak kb összecsuklanak :D Van még kérdés?

2012. szept. 9. 17:30
 7/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem és nem!

Amióta iskolába járok nem értem, hogy mégis mi az Istennek kell olyan, hogy testnevelés óra. HÁT MÉG ÖT? Logikátlan. Azon az icipici kis elméleten kívül SEMMIT nem tanulunk belőle. Gondoljatok csak bele, azt a 45 percet mennyivel hasznosabb dolgokkal tölthetnénk el, emberek?! Komolyan, most jelen pillanatban a torna olyan szinten van helyezve Magyarországon, mint bizonyos érettségi tantárgyak, például a magyar, vagy a történelem. Ugyan kérem. Miért jó ez Hoffmann Rózsáéknak? Miéééért. Ismétlem, LOGIKÁTLAN. Az ország, és a politikusok érdekét tekintve is. Emellett tudjátok milyen szar ott ülni izzadtan, büdösen a tanteremben? A sziszegő szappan nem megoldás, az iskoláknak meg persze nem telik zuhanyzóra, még véletlenül sem. Rózsika, figyelmedbe ajánlok 10 kör futást a Parlament körül, biztos nagyon kellemes lesz utána nekiülni "dolgozni". Bezony.

Szívélyes üdvözletét küldi egy L/16 - (nem túlsúlyos, napi rendszerességek mozog.)

2012. szept. 9. 17:30
 8/38 anonim ***** válasza:
95%

Hát nálunk úőgy van hogy órarendben 3 tesi van, de kötelező a tanulónak 2 órát eltölteni sportszakkörben, vagy aki jár egyesületbe sportolni hozhat igazolást.

De jó mert sportnak számít a sakk és a zsonglőrködés is nálunk XDD

2012. szept. 9. 17:32
 9/38 anonim ***** válasza:
66%
a poker mikor lesz már sport végre??
2012. szept. 9. 17:43
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Infrastrukturális háttér nem lévén baromi nagy meggondolatlanságnak tartom. Bár ettől a kormánytól ezt már megszokhattuk. Nekem szerencsére nincs, 11-es vagyok. Viszont mivel felmenő rendszert alakítottak ki, akkor majd, ha már minden osztálynak minden nap lesz tesiórája, gondolkozhatnak, hogy hol tartják majd őket. Netán felmennek majd a tetőre futni/gimnasztikázni?
2012. szept. 9. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!