Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nálatok bevezették a napi egy...

Nálatok bevezették a napi egy testnevelés órát?

Figyelt kérdés
Én már nagyon örülök neki h nem most kell suliba járnom, vmi borzalmas lenne.. annó még jó h csak 1 tesi óránk volt hetente és azt is v végigültem v ellógtam :D
2012. szept. 9. 16:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy meg nem igazán értem én se, hogy miért kell 5 testnevelés óra. Értem, hogy a túlsúly problémák megakadályozása és csökkentése, de ezzel nem mennek semmire, csak a gyerekek kedvét veszi el. Sokan vannak, akik nem szeretik a tesit, mégis csinálják, és a legjobbat próbálják kihozni magukból. Én nem szeretek tesizni, és nem is vagyok egy fitt lány, de tesi órán mindig próbálkoztam, és sikerült, cooper futásnál is meg se közelítettem az átlagot, de túltettem a tavalyi futásomon. Tavaly 2 tesi óránk volt, előtte 4. Ugyanúgy mozogtam, bár nem szerettem volna. Voltak nálunk is persze a "tavaly volt tüdőgyulladásom és most nem tesizhetek" kifogások és társai, de hol érdekel engem egy ilyen ember? ha nem tesizett heti 2 órában, akkor 5-ben majd fog? Ez nem segít...

Szerintem ezért hülyeség. Valamint a többiek által írt, hogy nem tudnak tesi után zuhanyozni. Nálunk van zuhanyzó, de nincs idő hogy megtegyük a tisztálkodást, mert 10 perces szünet van. Nem hogy nem tudunk lezuhanyozni, esély sincs rá. És az mit csináljon aki 1. vagy 4. órában van tesije, és még vár 3 óra? ki bírja azt ki? Senki nem szeret büdösen ott ülni egy órában. Amúgy is az órarendben alig van hely arra, hogy beférjen a heti 5 tesi óra. Vannak olyan tantárgyak amik fontosak, de azt a tesi órák növelésével csak kidobták. Most vagyok 9-es egy gimnáziumban, emelt angol óraszám, emelt informatika óraszám valamint emelt hittanom is van. Ez kicsit túl sok, hogy 14 óra után érnek véget az óráim, de még maradjak szakköre...

Gratulálok

2012. szept. 9. 17:54
 12/38 anonim válasza:
100%
szar ötlet, éljen hogy egyetemista vagyok és már nem érint. amúgy meg lehet beteget jelenteni, nálunk a tesi pl ülés a konditeremben és ipodon/telón/bármin játszást/más házi írását jelentette sokaknak. én pl falat mászni szerettem de nem minden suli eléggé felszerelt, nem fér be az órarendbe és egyébb bajok. hoffmann rózsa kár hogy nem tanul ált suliban/gimiben, meghalna... iskolaköpenyt is akar őringyósága... kb az egész jelenlegi kourmány nem hozott egy épkézláb döntést sem, még a kötelező hittan volt szexy ötlet, venném fel az iszlám vallást azonnal. f18
2012. szept. 9. 18:11
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szerencsére nem. Az igaz, hogy sokan el vannak hízva és hát ciki, nem ciki, bevallom, rajtam is akad felesleg, de azért tényleg elég szar tiszta izzadtan végigülni még nem tudom hány órát...nem hogy minden nap. Ráadásul vannak olyanok is, mint pl én, akinek nem annyi, hogy du. 5 perc alatt hazasétálok, vagy majd anyuci vagy apuci hazavisz kocsival, hanem negyedórát buszozok, és valahogy semmi kedvem nem lenne nézni az emberek szörnyülködő arcát, miközben engem szagolnak...

15l

2012. szept. 9. 18:15
 14/38 anonim válasza:
79%
hát én most mentem 9.-be és ha úgy vesszük akkor nincs mindennap tesim... mert úgy van h A hét meg B hét és A héten van szerdán dupla tesi meg pénteken egy dupla tesi, B héten meg pénteken van dupla tesi és ennyi..:D ez így összesen 6 tesióra.de tökjól van szét osztva, én örülök neki h nem kell mindennap tesizni.xd
2012. szept. 9. 18:29
 15/38 A kérdező kommentje:

Látom nem hülye még itt mindenki h benyalja azt a sok sz@rságot amit ezek kitalálnak :@

Ilyen fölösleges hülyeséggekkel elvenni a szabadidejét az embereknek.. járjon az akinek nincs jobb dolga :D

2012. szept. 9. 18:49
 16/38 anonim ***** válasza:
14%
ez van. ha ilyenért háborogsz akk ink nagy ívben kerüld el az egyetemet.
2012. szept. 9. 18:51
 17/38 A kérdező kommentje:

én nem háborgok, én sose jártam tesi órára, elintéztem egyszerűen :D

egyetemen meg már nincs :P

am én az elegáns stílus híve vagyok nem az ilyen izzadt tornaruhás izének..

2012. szept. 9. 19:06
 18/38 anonim ***** válasza:

egyetemen is van, csak nem "tesi" néven. az már változó h melyik szakon hány félév teljesítése kötelező. (de ott már nem teheted meg hogy nem jársz be, mert leszarják hol voltál, és bukod a félévet).

de speciel nem erre gondoltam. ott még több olyan dolog (sokkal komolyabb problémák) lesz ami nem fog tetszeni, de nem szólhatsz érte, mert ez van.

2012. szept. 9. 19:10
 19/38 A kérdező kommentje:
Én kijártam az egyetemet már, és nem volt különösebb problémám semmivel, még a tesivel se szerencsére mert tudták h műszaki suli és nem értékeljük a tesit, így jobbára ott se voltunk :D
2012. szept. 9. 19:54
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Utálom a testnevelést, sosem voltam jó belőle, az órákon mindig ott voltam, mindig megcsináltam a feladatok ( 2 kivétellel), még akkor is ha nem tökéletesen tudtam.

De az már sok hogy mindennapos tesi van, értem én azt hogy a magyar diákok rossz fizikummal rendelkeznek napjainkban, saját bőrömön tapasztalom, de nem hiszem hogy ez a legjobb megoldás. Ettől nem fogjuk szeretni, inkább utálni fogjuk. -.- És mégis kinek van kedve büdösen a padban végigülni több órát, és szagolni egymást?! Mert ha még lenne időnk lezuhanyozni, de ez 10 perces szünetnél nem kivitelezhető, még ha a tanár 5 perccel hamarabb kienged. 14 lányra jut 2 zuhanyzó. Szerencsénkre az iskola megoldotta a problémát. Egy nap dupla tesi, egy tánc, és kettő tesi. A hét utolsó napján meg nincs is tesi! :D És viszonylag egy jó tesitanárt fogtam ki.

Most látom kárát annak, hogy az óvónő még annó egy évet visszatartott az iskolától.:s

Amúgy meg az előző héten egy kicsit megfáztam, és a jó kis gimis tesinek köszönhetően, amint kiértem a suliból elkezdtem köhögni, ami még most is tart.....

De ehelyett a mindennapos tesi helyett kitalálhattak volna valami kreatívabb dolgot is. Majd meglátjuk, van még 5 évem a gimiből, addig még Rózsika kaphat megint egy kis ihletet.

2012. szept. 10. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!