Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Főiskolás/Egyetemistás anyukák...

Főiskolás/Egyetemistás anyukák! Olvassátok el?

Figyelt kérdés

Ezt a levelet kaptam ma a főiskolámtól:

"Kedves Hallgatónk!

A TGYÁS, GYES, GYED és GYET ellátás alapján járó költségtérítés mentesség igénylésére szolgáló kérvények előre láthatóan csak 08.27. után lesznek elérhetők a Neptunon."

Ez mind szép és jó és levelezőre is járok, költségtérítésesre, de ebbe most én is benne vagyok (GYED-en vagyok jelenleg), vagy ez is még a 2006-ban felvételizett emberkéknek aktuális?!

Létezik, hogy lett valami reform az oktatásban is csak baxtak szólni nekünk?!

Üdv,

M.

2012. aug. 14. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyetemre jársz, akkor nem kéne gondot okozzon egy ilyen mondat értelmezése. GYED-en vagy, tehát rád is vonatkozik, hogyha költségtérítésesen tanulsz.
2012. aug. 14. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Tényleg?!

És te arról nem hallottál (bár gondolom max. az érettségiig jutottál...), hogy 2006-ban eltörölték ezeket a lehetőségeket?!

És már csak azokra érvényes, akik 2006-ban felvételiztek teljesen mindegy, hogy milyen szakra/tagozatra?!

Mivel 2007 óta 1× sem küldtek ilyen e-mail, se tájékoztatást csak most, így ezért mertem feltenni a kérdést.

Viszont, ha nem vagy benne jártas, akkor minek kell válaszolni?!

2012. aug. 14. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:

minden suliban ezt küldik vagy te is Szolnokra jársz???:D

egyébként nekem is ez a gondom,GYES-t kapok, csak én államin voltam/vagyok és most képzési időn túl....szóval fogalmam sincs...

2012. aug. 24. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
SZF-re járok én is. Na, akkor 7főn csörgök neki, hogy mi a szitu :))
2012. aug. 25. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
de neked kiírták a tételt?? mert nekem csak a 3e ft-ot írták ki.
2012. aug. 25. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem 139 ezer összesen a kiírt befizetni való, de én 2009-ben felvételiztem oda.

Te gondolom akkor 2006-ban vagy előtte?!

Mert akik még 2006-ban nyertek felvételit, azokra a régi jogszabály érvényes és nekik még ingyenes az oktatás.

Egyébként meg már semmit se értek, de a TO-n se tudnak sosem semmi értelmeset mondani.

Na, majd hétfőn felhívom őket.. mert azért nem két forint az én tandíjam..

2012. aug. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!