Főiskolás/Egyetemistás anyukák! Olvassátok el?
Ezt a levelet kaptam ma a főiskolámtól:
"Kedves Hallgatónk!
A TGYÁS, GYES, GYED és GYET ellátás alapján járó költségtérítés mentesség igénylésére szolgáló kérvények előre láthatóan csak 08.27. után lesznek elérhetők a Neptunon."
Ez mind szép és jó és levelezőre is járok, költségtérítésesre, de ebbe most én is benne vagyok (GYED-en vagyok jelenleg), vagy ez is még a 2006-ban felvételizett emberkéknek aktuális?!
Létezik, hogy lett valami reform az oktatásban is csak baxtak szólni nekünk?!
Üdv,
M.
Tényleg?!
És te arról nem hallottál (bár gondolom max. az érettségiig jutottál...), hogy 2006-ban eltörölték ezeket a lehetőségeket?!
És már csak azokra érvényes, akik 2006-ban felvételiztek teljesen mindegy, hogy milyen szakra/tagozatra?!
Mivel 2007 óta 1× sem küldtek ilyen e-mail, se tájékoztatást csak most, így ezért mertem feltenni a kérdést.
Viszont, ha nem vagy benne jártas, akkor minek kell válaszolni?!
minden suliban ezt küldik vagy te is Szolnokra jársz???:D
egyébként nekem is ez a gondom,GYES-t kapok, csak én államin voltam/vagyok és most képzési időn túl....szóval fogalmam sincs...
Nekem 139 ezer összesen a kiírt befizetni való, de én 2009-ben felvételiztem oda.
Te gondolom akkor 2006-ban vagy előtte?!
Mert akik még 2006-ban nyertek felvételit, azokra a régi jogszabály érvényes és nekik még ingyenes az oktatás.
Egyébként meg már semmit se értek, de a TO-n se tudnak sosem semmi értelmeset mondani.
Na, majd hétfőn felhívom őket.. mert azért nem két forint az én tandíjam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!