Számotokra mit takar ha azt olvassátok egy ruhára hogy NEXT SZETT?
Figyelt kérdés
Csak nekem jelenti azt hogy NEXT SZETT azaz a két része amiből áll (egy felső meg egy szoknya) MINDKETTŐ NEXT? Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom, de most kaptam meg egy next szettnek árusított akármit amiből a szoknya next de a felső nem, és az eladó itt bizonygatja nekem hogy meg kellett volna kérdeznem, mindkét része next e...Hát most ezért kérdezném,hogy nekem van szövegértési problémám??2012. ápr. 20. 13:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem te értelmezted félre, hanem az eladó írta le rosszul. A next szett azt jelenti számomra, hogy a ruha minden darabja next márka.
2/8 anonim válasza:
Szerintem neked van igazad.Ha szett,akkor mindkét része Next kell,hogy legyen,szerintem!:)
3/8 anonim válasza:
egyetértek Veled. ha ezt írta, akkor mindkét részének Nextnek kéne lennie.
Amúgy szép a felső? vagy nem is tetszik? Nem jó?
mert most vissazküldeni, meg a sok hercehurca, idegeskedés, csak akkor éri meg, ha amúgy rá se adnád a gyerkőcre...
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem nekem kellett volna, én ráadnám nem vagyok egy ennyire márka őrült...csak másnak lett volna aki viszont tudom hogy csak nextet ad a lányára és nem is volt olcsó, de gondoltam hogy hát ha már viszek neki vmit akkor olyan legyen amit rá is ad...ajánlva kértem ugye az se 2 ft...szóval most nagyon nagyon zabos vagyok, mert ennyiért mástól vehettem volna VALÓBAN NEXT SZETTET. Megnéztem most direkt ez van az aukció nevénél is hogy tündéri NEXT SZETT, és a leírásában is hogy lepkés next szett kislánynak mérete xx stb...
2012. ápr. 20. 13:17
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a felsője lepkés de tescós márka. Én sajna nem vagyok ennyire tájékozott hogy melyik szettnek melyik a felsője harisnyája pulcsija stb... ( barátnőm betéve tudja ezeket őt nem csapta volna be a kép)
2012. ápr. 20. 13:19
6/8 anonim válasza:
A Te kislányodra nem jó a felső, vagy nem is kislányod van? Mert akkor esetleg tartsd meg a felsőt magatoknak, és szerezz egy NEXT felsőt ami megy a szoknyához.
Amúgy igazad van, a NEXT szett, azt jelenti, hogy mind a két része NEXT. Szerintem én minimum semlegesként értékelném az adásvételt, ha megtartanám a cuccokat.
7/8 A kérdező kommentje:
:(( hát igen...nem sajna kisfiam van ...vagyis dehogy sajna :D de ilyen szempontból az:(
2012. ápr. 20. 13:29
8/8 anonim válasza:
Hun az a lepkés póló? :-)) Mekkora méret? Linkeld be, hátha megveszem..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!