Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti olvassátok a Bezzeganyát?

Ti olvassátok a Bezzeganyát?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2012. ápr. 21. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Én épp ma olvastam ott valamit, a blogokról írt, hogy azok mennyire gáz dolgok.

Részben igazat adok neki. Ma, az internet világában minden önjelölt művész szabadon garázdálkodhat. Régebben az önkritikát hírből sem ismerős embert elhajtották a mecénások meg a kiadók a kellemetlen alkotásaikkal együtt. Ma nincs kontroll. A neten minden második ember tetovál, gitározik, verseket ír no és persze blogot. Mindenki mindent nyilvánosan akar csinálni és állandó elismerést kapni, holott 1%-nak sincs semmi értelme. Legalábbis nem emelkedik ki a többi közül. Azaz vagy mindenki különösen intelligens és művész és mély itt ma 2012-ben, vagy rohadt szánalmas, ahogy a sok átlagember egymást lepipálva szeretne dicsőséghez jutni - a semmiért.

És az is sajnálatra méltó, hogy nők tömegének nem mondta még el senki, hogy az ember szaporodik, mindig is tette, ezért semmi különlegeset nem vitt véghez az, aki szült egy gyereket. Ja és az a gyerek se nem jobb se nem szebb mint a többi. Ha már a baba-mamás blogok is szóba kerültek.

2012. ápr. 21. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Én mindig elolvasom, és bár az utóbbi időkben kicsit romlott a színvonal, én nagyon szeretem.

Már a velvetes időkben is jó volt, kialakult egy közösség, lehetett kulturáltan és kevésbé kulturáltan vitatkozni, egymásnak tippeket, tanácsokat adni, de mégsem volt meg az a rózsaszín máz, ami általában ezeket a babás fórumokat jellemzi, és ez nekem nagyon szimpi volt.

Amikor aztán levették a Velvetről, a közösség óriási összetartásról tett tanúbizonyságot, hogy összefogtak, és valami újat építettek a régi helyén, az olvasókból írók lettek, és igyekeznek azóta is fenntartani a régi Poronty színvonalát.

Én becsülöm és kedvelem őket.

2012. ápr. 21. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már vagy 6 éve olvasom, még a Porontyos időktől kezdve. Színvonalas cikkek vannak, és sokat lehet a kommentekből is tanulni. Nagyon szeretem, de csak olvasni szoktam, kommentelni nem.
2012. ápr. 22. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretem.
2021. aug. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!