A villamosmérnökin vannak normális fiúk?
Figyelt kérdés
Olvastam itt gyk-n, hogy oda sok "kocka" jár. Ez igaz? Vannak azért "normálisabb" fiúk is, akikkel lehetne barátkozni? Lányok nagyon-nagyon kevesen lesznek? Lány vagyok. Esetleg aki ilyen szakra jár, írna pár szót a csoportról? Köszönöm szépen előre is!:)2012. aug. 11. 00:05
1/12 anonim válasza:
És mégis hol, melyik villamosmérnökin? BME-VIK mérnökinformatikán kétségtelenül kevés a lány, és akik vannak azok sem olyan szépek, mint mondjuk azonos egyetem gazdaságtudományi karán.
2/12 delusion válasza:
Attól még hogy sok kocka jár oda, vannak normális srácok is.
Nem oda járok, de a 4-5 BME-VIK-es ismerősöm eléggé életrevaló arc...
3/12 anonim válasza:
ELTE IK-s vagyok, de alátámasztom, hogy vannak ott normális emberek is.
Bár elég relatív, hogy mi számít normálisnak, de sokukkal elég jól el lehet beszélgetni egy sör mellett.
4/12 delusion válasza:
Ja igen, ha már infós karok is "érnek": én is infós karra jártam, egy évet nyomtam le SZTE-TTIK gazdinfón, abszolút pozitív kép alakult ki bennem az emberekkel kapcsolatban... és lányok is voltak/vannak bőven.
5/12 anonim válasza:
Melyik villamosmérnökin? ÓE, BME, ME...stb?
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságban kérdeztem, amelyikről tudtok írni. Amúgy főleg a BME, OE érdekelne, mert pár év múlva oda szeretnék járni, és kíváncsi lennék, hogy könnyen lehetne-e barátkozni a fiúkkal, mert gondolom nem lesz ott túl sok lány. Köszi az eddigi válaszokat!
2012. aug. 11. 10:22
7/12 anonim válasza:
Reál típusú szakokon mindig kevesebb a lány, mert a fiúk közül többen reál beállítottságúak de nincs kocka szak szóval...
Amúgy remélem ez nem az egyik fő gondod ami miatt aggódsz :D
8/12 anonim válasza:
Minimális lesz a lányok száma, viszont normális fiúk mindenhol vannak, és hogy tudsz-e velük barátkozni az csak rajtad múlik. Persze célszerű a gólyatáborban meg első években nem csak úgy odadobni magad valakinek, mert annak gyorsan híre megy és onnantól igencsak nehézzé válik a normális kapcsolatok kiépítése.
9/12 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nem ezért megyek villamosmérnökire, mert ott sok a fiú, hanem mert szeretem a reál tárgyakat.. Meg amúgy sem állnék össze fűvel-fával.
2012. aug. 11. 10:52
10/12 anonim válasza:
BME villamosmérnökin az első évfolyamon kb. 500 ember tanul nappalin. A többi karon is hasonló létszámok lehetnek. Nem hiszem el, hogy egy normális fiú sem lenne. Én kapásból ismerek kettőt, akik nem kockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!