Normális, ha ezért nem merek netezni a suliban?
Figyelt kérdés
Fentvan a gépeken egy olyan program, amivel az infótanárok számon tudják tartani az előzményeket, kattintásokat és a billentyűlétütéseket.
Félek közösségi oldalakra felmenni, és üzenetet írni. Nemsokára diákügyeletes leszek, és 7:30-tól 14:00-ig halálra fogom unni magam, és szeretnék elkérni majd egy gépet, hogy netezzek délelőtt, de így tartok tőle.
2012. febr. 28. 17:36
1/6 anonim válasza:
hú de baromi nagy problémáid vannak...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem. R.hadtul nem vagyok rá kíváncsi!
2012. febr. 28. 17:52
3/6 anonim válasza:
szerintem senki sem nézi meg mit csináltál,ez csak ilyen beijesztés :D képzeld már el ahogy szerencsétlen tanár órákat azzal tölt hogy a diákok mit csináltak a gépen...legfeljebb akkor néznek utána ha van rá okuk,és kifejezetten keresnek valamit.amúgy senkit se érdekel mit írsz facebookon
4/6 anonim válasza:
Nálunk lanschool van, de ha pl. csalni akarok dogába -amit én ugye sose szoktam- kihúzom a netkábelt és ennyi. Nálad ez egy kicsit problémásabb mivel fészbukozni akarsz :D
5/6 anonim válasza:
Ez amúgy eléggé törvénysértő lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
netsupport van fent a gépeken
2012. márc. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!