Miért nem tanítanak az iskolában normális informatikát?
1. vok. lehet hogy több windowst tettem már fel gépre mint te,és több pc-t meg lapost szedtem szét és raktam össze.tisztába vagyok a telepítés fogalmával BIOS-on keresztelül is + a partíciókkal meg az apróbb nyalámságokkal hehe.én szoktam a rokonoknak a gépeit karba tartani báttya.
képzeld jóba vok a Worddel,az Excelt utálom, a Power Pointtal még elkínlódok,de a Accesről ne is beszéljünk.
Fogadok a HTML,XML,Java,PHP kódolást meg társait nem te nem ismered.
"Fogadok a HTML,XML,Java,PHP kódolást meg társait nem te nem ismered."
Ebből az következik, hogy a kérdező ismeri és feltehetően akkor te nem ismered.
Első:
Nem tudom. Ha neked a windows telepítés hackerkedés és kalózkodás, akkor sajnálom az ismerőseidet, akiknek te csinálod a gépét.
XML, Java stb. ismeretét nem feltételezem rólad. Azok szigorú szintaktikát követelnek meg. Ha a magyar nyelv szintaktikája nem megy, amit 12 évig tanultál iskolában, akkor ezek még úgy se.
Igen, az írási stílusod alapján jól látszik, hogy sok lapost szedtél már szét, ha a kupak lecsavarását lehet szétszedésnek nevezni. Meg is látszik, hidd el.
A továbbiakban szorítkozz a kérdés megválaszolására. Ha nem érted, ne kezdj handabandázni, hanem csak lapozz a következőre.
Az átlagember felhasználó lesz, nem rendszergazda. Informatikai szakközépben vagy szakképzésben tanítják ezeket. A jogosítványhoz és az autószereléshez tudnám hasonlítani.
Másrészt a felhasználói ismeret kevésbé avul el: lehet hogy már élőlábnak hívják, nem láblécnek, de attól az még ugyanaz 20 éve.
amúgy te nem értetted meg az én logikámat,azt írtam mint a 6-os csak más köntösbe.felhasználói ismeret a lényeg belőle.
ismerem sajnos őket,elég hülye nyelvezet.ha vmit nem jól írsz,akkor már a fordító nem ismeri,vagy szabvány nélkül írod meg,akkor lassan tölti be az oldalt vagy akármit.a C meg le se fut.ezért nem végeztem el,inkább a mechanikai részek az érdekesebbek.
ha meg másolt akármit telepítesz az már hackeltnek számít.ne hogy azt hidd hogy én is eredeti wint raktam fel a gépemre,meg azokat telepítgetem. :)
a PC-n kívül ismersz te mást?javítottál már IPhonet?ha igen akkor tudod hogy mi a szitu.
ha meg nem tetszik a szövegem szintaktikája akkor nem érted,vagy ne olvasd el. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!