Normális, hogy elküldött a tanárom a p. csába?
Tételekkel foglalkozunk órán. Nem vittem magammal az elmúlt 2-3 órára magammal, mert két mappányi van belőle, és így is iszonyatosan nehéz a táskám, és gerincferdülésem van.
Ma mondta a tanár, hogy nem tudja, mi a 'p.csának' ülök akkor az óráján, és nem érti meg az 'agyamat'.
Otthon is tudom olvasgatni a tételeimet, és ha valami érdekel, hiányzik, nem értem, szólok!
Ha olyan súlyos a gerincferdülésed akkor nem kéne megműteni? Nekem 3 gerincferdüléses bnőm is van, ebből az egyiknek annyira durva volt, hogy műteni kellett, azóta él és virul. A másik kettőnek meg semmi baja nincs ilyen téren, nem oszt nem szoroz a dolgon, ha nagyobb súlyt kell cipelniük.
De, ha tudod hogy ilyen akkor miért nem viszed magaddal csak azokat a tételeket, amelyekkel foglalkozni fogtok órán? Feltételezem, nem 45 perc alatt nézitek át az összeset. Arról nem is beszélve, hogy örülhetsz, hogy vannak tételeid, vannak tanárok akik nem szokták kiadni, maximum megmondják a témaköröket. Plusz a "mi a p.csának ülsz ott" nem egyenlő azzal, hogy elküld a p.csába. Szerintem jogos a kiakadása. Mindent megtesz, hogy letudjál érettségizni, te meg még ennyit sem vagy hajlandó ezért megtenni. Én a tanár helyébe még ki is vágtalak volna az óráról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!