Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mik vannak egy orvosi egyeteme...

Mik vannak egy orvosi egyetemen? Miért mondják, hogy durva? (A tanuláson kívül)

Figyelt kérdés
Ha szerencsém lesz,ősztől oda járok majd. Mik azok a dolgok,amikre számítsak? Kell-e boncolni meg mennyi vért látunk majd? Pl.sebészet gyakszin nekünk is kell majd műteni meg ilyenek?Még akkor is,ha én mondjuk háziorvos lennék? Mindenre kíváncsi vagyok! Köszi! :)
2009. júl. 20. 17:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert az egyetemek között van különbség hogy pl a dote-n milyen a patalogi

Meg milyen a soten miért kell egyböl ugrani ha valaki ki meri emelni hogy sote-s megdolgozott érte mint ahogy MINDEGYIK MÁSIK EGYETEMRE JÁRÓ orvostan hallgato is.

Bármelyik egyetemen orvostanhallgatonak lenni már önmagában tiszteletreméltó. Meg eleve most itt szó sem volt arrol hogy egyik jobb mint a másik.

2018. febr. 19. 00:14
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

Pegvik drága, téged sem az eszedért fognak elrabolni! :)

Először leírod, hogy azért kell kiemelni, hogy melyik egyetemen tanul, "mert az egyetemek között van különbség", majd hogy minden medikus büszke lehet arra, hogy orvosin tanul.

Értem, mit akartál mondani, hogy X egyetemen adott évben ez vagy az a tantárgy a nehéz, másik egyetemen meg másik, és ezért emelték ki, hogy hol tanultak.

Csakhogy a válaszolók nem neveztek meg tantárgyat, egyszerűen írták, hogy Semmelweis és ott sokat kell tanulni. Pont. Egy ilyen mondatban teljesen irreleváns, hogy SOTE, mert mind a 4 orvosin rengeteget kell tanulni, mindegyiket nagyon nehéz elvégezni. Úgyhogy, de, szó volt a nehézségről, mert a kommentelők általánosságban írták, hogy sokat kell tanulni a SOTE-n. Mintha a másik 3 egyetemen nem kéne. Remélem, érted a különbséget. Ha már az orvosin belül kiemeli a SOTE-t, akkor érdemes lenne az adott egyetem nehézségét is megnvezeni, hogy OTT mi a nehéz. Így általánosságban írva azt a benyomást kelti, hogy a kommentelő szerint csak az ő egyetemén nehéz az orvosi.

2018. márc. 29. 01:12
 23/24 anonim ***** válasza:
nyilván ugy értettem hogy a tantárgyakban van különbség pl anatómia máshogy vannak elosztva az egyetemeken másik félév stb
2018. ápr. 5. 02:16
 24/24 anonim ***** válasza:
de én sem értem hogy miért igy fogalmaztam a mondatot XD
2018. ápr. 5. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!