Most akkor az ELTE nem jó egyetem? Süllyed?
Mostanában csak azt hallom, hogy sz*r lett, direkt meghúzzák a diákokat a tanárok, már nem lehet büszke az ember, ha oda jár, bármilyen hülyét felvesznek, a legtöbb eltés lelép másik egyetemre stb. Ebből mennyi igaz?
Most akkor jó suli vagy nem? Ha azt mondom, eltére járok, egyből jön a szájhúzás, mintha azt mondanám, kommunikációs vagyok? (Én nem ítélem el ezt a szakot sem, de tény, hogy jön rá egyből a szájhúzás - próbáltam már a szakot.)
" A KRE-n jó a bölcsészképzés? Egy évet sikerült lehúznom a kre BTK-n, és köszönöm, soha többé be nem teszem oda a lábam, annyira rossz a színvonal és maga az egyetem, hogy inkább máshol folytatom a tanulmányaimat. És ezzel rengeteg ott végzett, oda járó is így van."
Érdekes, egyik legjobb barátnőm járt BA-ra a KRE-re, és nagyon szerette, mind a tanárokat, mind a képzést. Aztán most az ELTE-re jár, mert a KRE-n nincs olyan képzés, és azt mondja, hogy alig lehetne leírni, hogy mennyivel rosszabbul érzi magát az ELTE-n. És tényleg hiteles emberről beszélek, nem a levegőbe dumál!
Tehát ez megint csak megerősít abban, hogy kb. mindenki máshogy lát egy egyetemet.
Persze másképp, meg erre még rájön, hogy egy-egy karon is rengeteg oktató van.
Mindenhol vannak jók és rosszabbak is.
Én szeretem az ELTE-t. Nekem szlavisztikán nagyon jó tanáraim vannak, az oktatás színvonalas, a légkör kellemes. Igaz, mi tavaly százan kezdtünk, tehát elég "családias" a légkör.
Még sosem tapasztaltam azt, hogy valaki húzta volna a száját arra, hogy ELTE-s vagyok. Na jó, egyszer egy elég buta lány odavágta, hogy "Akkor te is ilyen kis sznob suttyó k*csög ELTE-s vagy?" Erre most mit mondjak? Hogy én nem, de ismerek olyat, aki igen? :D Minden egyetemen, fősulin vannak sznobok, "presztízsbuktatók", jegyzet kunyerálók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!