Most akkor az ELTE nem jó egyetem? Süllyed?
Mostanában csak azt hallom, hogy sz*r lett, direkt meghúzzák a diákokat a tanárok, már nem lehet büszke az ember, ha oda jár, bármilyen hülyét felvesznek, a legtöbb eltés lelép másik egyetemre stb. Ebből mennyi igaz?
Most akkor jó suli vagy nem? Ha azt mondom, eltére járok, egyből jön a szájhúzás, mintha azt mondanám, kommunikációs vagyok? (Én nem ítélem el ezt a szakot sem, de tény, hogy jön rá egyből a szájhúzás - próbáltam már a szakot.)
Igen, megy a szájhúzás. Vagy savanyú a szőlő alapon, mert ők nem kerültek be, vagy csak szimplán irigyek.
Itt a gyakorin is olvasni azokat a nagy bölcsességeket, hogy az elte már csak a nevéből él, és hasonló marhaságokat.
Meg a tipikus süllyedő hajó, mindenki menekül el stb.
Ezeket nagyrészt onnan veszik, mert látják, hogy x ember átjött y helyre. És akkor már milyen szar az elte.
Ez így szokott történni, aki nem bírja, az elmegy, és természetesen elkezdi oltani az egyetemet, hogy ne saját maga legyen a hibás, hanem a galád egyetem, ami rossz, aki szívat (direkt őt).
És erre van alapom. Járok az elte-re és egy másik egyetemre is. Alighogy betettem a lábamat a másikra, egyből jött a leszólás. És nem értettem miért. Gyakorlatilag lincshangulat alakult ki a személyem körül, már a gólyatáborban, és nem azért mert beképzelt lennék, pusztán a hír hallatán kaptam a megjegyzéseket. És olyan emberek tették ezt, akik soha nem jártak az elte-re. Na ők azok, akiknek fogalmuk sincs milyen az az egyetem, de ők a leghangosabbak.
Én is láttam már más egyetemről átjönni embereket, de nekem nem ez volt az első gondolatom.
Rossz karok minden egyetemen vannak, ez tény, viszont az ELTE most is rendben van összességében és van abban igazság amit a korábbi válaszoló mondott.
Az informatikai képzése az országban az egyik legjobb a BME mellett. Ezt a munkáltatók is elismerik.
Az oktatás színvonaláról is árulkodik, hogy aki épphogy 2-esekkel csinálja a vizsgákat, vagy megbukik, majd átmegy máshova, akár mondjuk Szegedre (ahol szintén nagyon jó az oktatás), ott simán 4-es szinten elvan.
Nem, nem azért mert a csúnya gonosz oktatók direkt buktatnak, csak az ELTE-n kicsit többet várnak el, erősebbek a követelmények.
(Több ismerősöm ment ELTE-ről más helyekre, szóval ezt tapasztalatból mondom, nem csak a levegőbe beszélek, mint a ELTE-t szidalmazók többsége.)
Elárulnátok, hogy miért szidjátok ALAPTALANUL? : )
Mert eddig csak leszólás megy. Konkrét érv és bizonyíték eddig még nem hangzott el. Azért mert x ember átmegy másik egyetemere, azért mert ezt és azt hallottam, az nem érv.
Biztosan azért van összesen kettő magyar egyetem a nemzetközi rangsorokban, mert annyira szarok.
Az egyik az elte, a másik az szte. Az elte megelőzi az szte-t néhány hellyel.
Látod, ezek objektív érvek, nem szubjektív, védhetetlen marhaságok, mint a tieid.
Nahh de nézzük a logikádat. Pár ismerősöm elment a Corvinusról. Akkor a Corvinus szar egyetem? Mert a te logikád ilyen? Meg a tipikus "mindenki ezt mondja" demagógia.
Egyetemistának titulálod magad, és még a mikor és a makro szint közötti különbséget sem érted.
Felsőoktatás, én így szeretlek.
@18:43: Valaha is az életben volt valamennyi közöd is az ELTE-hez?
Vagy a közvetlen baráti körödben valakinek volt? (Közvetlen, azaz ha az ismerősöm nagybátyjának az egyik haverja nem számít bele...)
Tök jó úgy véleményt mondani valamiről amihez soha semmi közöd nem volt.
Én sem szidom a többi egyetemet, mert nem tanultam ott. Ami példát mondtam, hogy ismerősöm átment, mert nem bírta elég közeli tapasztalat. Mivel egy barátomról volt szó.
Azóta ott lediplomázott, majd visszajött MSc-re az ELTE-re.
Biztos nagyon sz*r hely lehet az ELTE, hogy itt tanult újra....
Hidd el, nem a te személyes véleményed lesz mérvadó, vannak független rangsorok is, amik "picit" mást mondanak, mint amit te.
Tessék, egy friss adat: [link]
Gondolom ezt a listát is teljesen, hozzá nem értő hülyék rakták össze, légből kapott adatokkal ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!