Debreceni Egyetem - Állam- és Jogtudományi kar? Ki jelentkezett idén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék pár ismerőst szerezni akik ide jelentkeztek idén. Mennyi pontotok van? :)2012. júl. 18. 15:34
2/20 anonim válasza:
493, de már megbántam, hogy beadtam, mivel ebben a szakmában már csak munkanélküli lehetek
3/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség. Igaz hogy az alap ilyen jogi szakmák mint bíró,ügyész,ügyvéd,telítettek de sok mindent lehet kezdeni a jogi diplomával. Első helyen jelöltétek? Ennyi ponttal államira is bekerültök.
2012. júl. 18. 16:57
4/20 anonim válasza:
1.)
Egy mérnök informatikus Bsc és MA már zsebben van. Most fogok nekikezdeni a Jogász képzésnek.
Részt akarok venni az informatikai kalózkodás,jogok és ezekhez kapcsolódó témák újrareformálásában.
Sztem ezzel tudok majd mit kezdeni.
5/20 A kérdező kommentje:
Biztos tudsz majd kezdeni vele valamit. :)
2012. júl. 19. 11:43
6/20 anonim válasza:
de ti hogy szedtetek össze ennyi pontot? :O két emelt közel 100%-ra, vagy mi? amúgy minden tiszteletem...
7/20 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék. Én töri emelteztem,de szerintem nehéz volt. 67% lett,jobban örültem volna ha legalább 7essel kezdődik... :/
2012. júl. 21. 10:31
8/20 anonim válasza:
91 és 93% HOGYAN???????lehetetlen:)
9/20 anonim válasza:
1. vagyok:
annó: Matek emelet 97% infó emelt 98%
időközben: angol felsőfokú illetve német középfokú nyelvvizsga
elvégeztem a fentebb említett MI bsc-msc párost + egy okj-s bizonyítványom is van (erre is dobtak pontot)
10/20 anonim válasza:
és te jogra jelentkezel?akkor matek meg info emeltet neked nem is számítják..úgyhogy még így sem értem,mert azt a 100pontot nem kapod meg értük,mert nem felvételi tárgy,de világosítsatok fel,ha tévednék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!