Debreceni Egyetem - Állam- és Jogtudományi kar? Ki jelentkezett idén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék pár ismerőst szerezni akik ide jelentkeztek idén. Mennyi pontotok van? :)2012. júl. 18. 15:34
11/20 A kérdező kommentje:
De van egy felsőfokúja meg egy középfokúja plusz okj. Szerintem ezekért bőven jár plusz pont ha az emeltekért nem is. :)
2012. júl. 22. 12:31
12/20 anonim válasza:
40pont jár max a nyelvvizsgákért:) akárhány van neki..
13/20 anonim válasza:
Idén megcsináltam a magyar és töri emeltet is.
14/20 anonim válasza:
Mit szólnátok ha kedden megünnepelnénk a felvételit?!:D
Egyébként pedig csoporttársakkal,közös albérletbe szívesen költöznék.Írjatok rám.
15/20 A kérdező kommentje:
Először is legyen mit ünnepelni! :D
2012. júl. 22. 22:28
17/20 A kérdező kommentje:
Már csak 32 óra...:) Majd írok!
2012. júl. 23. 11:52
19/20 A kérdező kommentje:
Felvettek! :)
2012. júl. 25. 01:00
20/20 anonim válasza:
hello! nekem még van hátra a gimiből, de már szemezgetek a képzésekkel és a de-ájk érdekelne . a véleményetekre vagyok am kiváncsi ha lesz időtök ami tom h nem egyszerű egy jogi egyetemen , de szval ha unatkoztok megirhatnátok üziben a benyomásotokat róla pl képzás nehézsége, tanárok, gólyatábor milyen volt , h hányan vagytok a szakon ,mennyi pont kellett meg úgy bármit ami ide köthető.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!