Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Izgultok e a ponthatárok...

Izgultok e a ponthatárok miatt? Mit terveztek, ha nem vesznek fel titeket?

Figyelt kérdés

Izgultok e vagy inkább nyugodtan kényelemben veritek a brácsát? :'-D Én is - is... Ugyanis, ha nem vesznek fel akkor szociális munkás (árokásó,stb...) leszek havi 50.000-ért. Idén van az utolsó lehetőségem, hogy bekerüljek, mert jövő évtől még nagyobb szigorítások lesznek amit már a 2009-es érettségim nem bír el... még ez is kérdéses.

Persze, hogy feltörjek mint a talajvíz, kb 1 évig szociáliskodnék, azalatt angoloznék keményen, majd irány külföld a félre rakott pénzből és remélhetőleg szülői támogatással.

2012. júl. 24. 15:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

sosem fogjátok megtudni, hogy milyen karon vagyok, és eddig is direkt azért nem mondtam, mert látom, h felidegelt titeket, hogy nem tudjátok:D:D

Amúgy meg, lenézem a bölcsészeket, ezért már én is az vagyok? Ez aztán a logika:D Meg van már a matek érettségitek, vagy még nem jártok ott?:D

2012. júl. 24. 19:53
 32/38 A kérdező kommentje:

lol gyerekek. nagyon be vagytok nedvesedve (izgulva), ha már ilyen hangnemet megüttök egymással szemben.

nem értem hogy aki már felvételizett/felvették az mi a f*szt szól bele, hogy mások hogyan és mennyit izgulnak a ponthatárokon.

akinek meg például tavaly volt vagy tavalyelőtt volt a felvételije le merem fogadni, hogy titokban olvasgatta kíváncsiságból a topikokat, még ha hozzászólásakor el is ítélte, mint most például.

5 perc lurkók. 5 perc.

akiknek meg nem tetszik ez a sok topik, annak ajánlom, hogy a következő pár napban ne is jöjjön fel a gyakorikérdésekre, mert özönleni fognak az olyan kérdések, mint például: "nem vettek fel mi legyen", stb...

2012. júl. 24. 19:56
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Feljövök én, de direkt csak trollkodni, hadd szokják a kis csírák, majd aztán jelentem a moerátornak:D Ennyi
2012. júl. 24. 20:14
 34/38 anonim ***** válasza:
Na felvettek, kérdező?
2012. júl. 24. 20:37
 35/38 A kérdező kommentje:

fel :-) anyám elájult a tantárgyaktól, hogy mik lesznek

(korábbi évekből lestem mintatervetr)

2012. júl. 24. 22:02
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem vettek fel. Mit tervezek/terveztem? Fellebeztem, mert kiderült, h a marhák elszámolták a pontjaim!
2012. aug. 2. 11:56
 37/38 anonim válasza:
100%

Látom, hogy ezer éves a kérdés, és remélem már te is tisztában vagy vele Kedves Kérdező, de ha valaki idekerül véletlenül:

A szociális munka NEM egyenlő a közmunkával, amivel kevered.

Borzalmas, hogy az átlag magyar ember mennyire nincs tisztában ezzel.

2018. júl. 16. 23:37
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már tuti érettebb lett.
2018. júl. 19. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!