Izgultok e a ponthatárok miatt? Mit terveztek, ha nem vesznek fel titeket?
Izgultok e vagy inkább nyugodtan kényelemben veritek a brácsát? :'-D Én is - is... Ugyanis, ha nem vesznek fel akkor szociális munkás (árokásó,stb...) leszek havi 50.000-ért. Idén van az utolsó lehetőségem, hogy bekerüljek, mert jövő évtől még nagyobb szigorítások lesznek amit már a 2009-es érettségim nem bír el... még ez is kérdéses.
Persze, hogy feltörjek mint a talajvíz, kb 1 évig szociáliskodnék, azalatt angoloznék keményen, majd irány külföld a félre rakott pénzből és remélhetőleg szülői támogatással.
átlapoztam és nem láttam a mai napra vonatkozóan. az hogy tegnap küldtek be 13-at leszarom, mert ma van a felvételi. ez már az "igazi" részleg.
utolsóak:
akkor nem lesz nagy orgazmus ha felvesznek :'-D
"ma van a felvételi"
:D:D jah persze, ma van mi?:D Minek mész te, bölcsésznek?
16:31 Hiába sírsz itt, attól még egy kis pisis dedós maradsz:D Anyukád tudja, hogy itt ordibálsz?:D Nehol elverje a kis segged:D Most meg pontozgatnak:D Istenem, mint az óvodában:D és ilyenek akarnak egyetemre menni.. elárulom, ti lesztek ott az elsők, akik mennek TO-ra kiiratkozni, mert a csúnya tanárbácsi a rút fejedre 1-est adott:D
77%-os.. na jah, tényleg, hihetetlen milyen buták ezek a mostani felvételizők, én nem csak ennyivel csökkentettem volna nekik a ponthatárt és pszichológiai vizsgához kötöttem volna a felvételit, emrt ezek olyan buták, mint annak a rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!