Izgultok e a ponthatárok miatt? Mit terveztek, ha nem
vesznek fel titeket?
Figyelt kérdés
Izgultok e vagy inkább nyugodtan kényelemben veritek a brácsát? :'-D Én is - is... Ugyanis, ha nem vesznek fel akkor szociális munkás (árokásó,stb...) leszek havi 50.000-ért. Idén van az utolsó lehetőségem, hogy bekerüljek, mert jövő évtől még nagyobb szigorítások lesznek amit már a 2009-es érettségim nem bír el... még ez is kérdéses.
Persze, hogy feltörjek mint a talajvíz, kb 1 évig szociáliskodnék, azalatt angoloznék keményen, majd irány külföld a félre rakott pénzből és remélhetőleg szülői támogatással.
Hát, azon én is meglepődnél, ha kiderülne, h bölcsész vagyok:O
2012. júl. 24. 17:50
22/38 anonim válasza:
ha annyira nagy a szád 17:50 akkor mért nem nyögöd ki,h hova jársz? azt se értem,h mért kell lefikázni a bölcsészeket,ott is vannak nehezebb tantárgyak,nyilván nem ér fel egy orvosival,de attól még az is egyetem,és azért oda is járnak értelmes,keményen tanuló diákok,és orvosira is járnak f*szlengető kis k*csögök,akinek a szülei fizetik az egyetemen való tengődését
2012. júl. 24. 18:52
23/38 anonim válasza:
Már én is kiváncsi vagyok, hogy 52%-os mi a rossebet tanul.
Nos?
2012. júl. 24. 19:19
24/38 anonim válasza:
tuti bölcsész,azon belül is szabad bölcsész,azért nem mondja meg :D mert még bölcsészen se jutott be az értelmesebb szakokra XD
2012. júl. 24. 19:22
25/38 anonim válasza:
Behűtöttem egy üveg pezsgőt, meg egy üveg whiskey-t.
Ha felvesznek pezsgőt iszom, ha nem akkor whiskey-t.
Ennyi.
2012. júl. 24. 19:24
26/38 anonim válasza:
utolsó, igazad van! :D Én is eldöntöttem, hogyha felvesznek, akkor elmegyek bulizni este, megünneplem, ha meg nem vesznek fel, akkor azért megyek el bulizni.:D
2012. júl. 24. 19:33
27/38 anonim válasza:
óóó,én vagyok az egyedüli aki nem tud elmenni bulizni,nincs kivel :( és még itthon sincs pia,de lehet veszek vmit :D
2012. júl. 24. 19:37
28/38 anonim válasza:
utolsó, te hova jelentkeztél?
2012. júl. 24. 19:39
29/38 anonim válasza:
3 helyre jelentkeztem. Ebből csak az első érdekel igazán.
Ha oda felvesznek akkor örülök egy kicsit majd lefekszem aludni. Ha nem vesznek fel oda akkor kicsit szomorkodom és lefekszem aludni. Bulizni nem tudok menni, se azért, hogy örüljek de azért, hogy alkoholba fojtsam bánatom, mert ma én vagyok a gyerekkel.
2012. júl. 24. 19:42
30/38 anonim válasza:
na elmentem venni egy bort,mostmár egy kis piám van,társaságom meg lesz a gép :D meg legfeljebb innen vki :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!