Izgultok e a ponthatárok miatt? Mit terveztek, ha nem vesznek fel titeket?
Figyelt kérdés
Izgultok e vagy inkább nyugodtan kényelemben veritek a brácsát? :'-D Én is - is... Ugyanis, ha nem vesznek fel akkor szociális munkás (árokásó,stb...) leszek havi 50.000-ért. Idén van az utolsó lehetőségem, hogy bekerüljek, mert jövő évtől még nagyobb szigorítások lesznek amit már a 2009-es érettségim nem bír el... még ez is kérdéses.
Persze, hogy feltörjek mint a talajvíz, kb 1 évig szociáliskodnék, azalatt angoloznék keményen, majd irány külföld a félre rakott pénzből és remélhetőleg szülői támogatással.
2012. júl. 24. 15:22
11/38 anonim válasza:
kedves utolsó, te miért gondolod magad ennyire okosnak?? Pontosan, hogy a mostani felvételizőknek van a legnehezebb dolguk, és aki bekerül egy nevesebb egyetemre/főiskolára, az meg is érdemelte. Gondolkozzál már el, hogy a régebbi időkben milyen egyszerű volt bejutni, és pontosan azért van ilyen tapasztalatod, hogy mennek kiiratkozni egyből, mert eddig ez volt. Hidd csak el, hogy ezután nem lesz. Mellesleg neked sem ártana egy elég alapos pszichológiai vizsgálat.
12/38 anonim válasza:
16:43 Te most tényleg abban a tudatban élsz, hogy az idei évben nehéz bejutni egyetemre?:D:D Ne röhögtess már:D Azért, mert egyes gagyi szakokon csökkentették a keretszámot, mivel amúgy is felesleges szakok és már így is tele van az ország velük, ezért szerinted nehezebb volt bejutni?:D HIHETETLEN már megint, hogy talán ilyen emberek is bekerülnek :( Még jo, hogy nekem ilyen buta csoporttársaim nincsenek, mondjuk én kemény szakon vagyok, nem ilyen jogász, meg bölcsész képzésen, amit ti annyira menőnek hisztek:D Úgy gondolkozol mint egy 5 éves
13/38 anonim válasza:
Mert szerinted mi a "kemény" szak? Az, amit olyan beképzelt majmoknak oktatnak, mint amilyen te is vagy? Mellesleg senki ne írjon már le egy olyan szakot, mint a jogász, lehet, hogy sok van belőle, de aki elvégzi ezt, megemelem a kalapomat előtte.
14/38 anonim válasza:
Hát én nem, mert gyerekjáték elvégezni, csak pénz kell hozzá. Aki ott tanul semmi máshoz nem ért, csak a seggnyaláshoz, meg a magoláshoz. Egy értelmes szakon ezekkel semmire sem menne, de hát nem is ért máshoz, csak ezekhez. Nem hiába minden kari dal a bölcsészeket és a jogászokat figurzza ki, mert semmire nem tartják őket. ennyit róluk:)
15/38 anonim válasza:
Na és te mit tanulsz? :) Igazán kíváncsivá tettél..
16/38 anonim válasza:
gyógyszerésznek tanulok a Semmelweisen. most lesz az utolsó évem
17/38 anonim válasza:
Most nem tudom kinek szólt az elöbbi kérdés, de úgy látom már vki megválaszolta:P
18/38 anonim válasza:
Ügyesen kimásztál.. Gondolom valamilyen gazdasági szakon vagy :D
19/38 anonim válasza:
Nem másztam ki én sehonnan, csak vki más válaszolta meg, nem szólítottál meg. Bár amúgy se mondanám, mert az túl egyszerű lenne, nem találgatnál:D És nem, nem gazdasági szakon vagy, se nem bölcsész
20/38 anonim válasza:
Na még sem vagy olyan büszke a szakra, amit tanulsz?? Vagy majd mindjárt kiderül, hogy tényleg bölcsész vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!