Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Hol tanuljak tovább, Baranya megyében? Szakmunkás képzőbe szeretnék menni, és még nem tudom hogy minek tanuljak, ha tudnátok valamit ajánlani azt megköszönném.
Fiú, 13 éves vagyok...
2012. júl. 18. 10:11
1/2 anonim válasza:
Ennyi információ alapján szinte bárhol. :D
Segítene, ha leírnád, mi érdekel, mit szeretsz csinálni, melyik tantárgyat szereted, melyiket nem, milyen jegyeid voltak év végén...
De felkeresheted a pályaválasztási tanácsadót is, vagy körülnézhetsz a neten: biztos vannak fenn tesztek, amiket kitöltve javasolnak valamit.
2/2 anonim válasza:
Az autószerelés nem érdekel? Ez szerintem jó választás lenne, főleg, ha tudsz németül.
Esetleg, ha szereted a divatot és jó a kézügyességed, fodrásznak is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!