Milyen terepen tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Helló!Szeptemberben kezdem a gimnáziumot biológia tagozaton,és nem tudom eldönteni hogy a középiskola után hová menjek továbbtanulni.Egyetemre vagy főiskolára? hol tudnék munkát találni?előre is köszönöm :D2011. júl. 19. 13:17
1/5 anonim válasza:
Miért kell már most eldöntened?:D
egyetem meg főiskola között már nincs különbség
2/5 anonim válasza:
Hát, ha most kezded akkor lesz elég időd hogy biológián belül megtaláld ami érdekel, esetleg arra is rájöhetsz hogy ez nem érdekel annyira
Mindenképp hasznos már időben elkezdeni utánanézni, sokan az eltöltött 1-2 egyetemi év után jönnek rá hogy nem jó az adott szak, stb
Munkát találni egyetemen viszonylag könnyű ha ottmaradsz kutatónak (ezért fontos a jó egyetem kiválasztása, ahova az utazás is jól megoldható) de cégeknél, állami vállalatoknál is van,
Magáncégeknél magasabb a fizetés, de ott hamar elkapkodják a jó állásokat
3/5 anonim válasza:
Egyetemen kutatói állásban maradni közel sem egyszerű, egyszerűbb gyógyszercéghez szerződni, mint doktori állást találni.
4/5 A kérdező kommentje:
hát tudom még fiatal vagyok csak kíváncsiságból xD mert anyám egy ismerőse gyógyszertárat vezet és az alkalmazottai havonta keresnek vagy 300-4000ezer forintot és gondoltam hogy ez elég jó lenne nekem is :P
2011. júl. 19. 20:49
5/5 A kérdező kommentje:
ja igen..köszönöm a válaszokat :D
2011. júl. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!