Hogyan tanuljak nyelvvizsgára? Egy év alatt le lehet tenni a felső fokút?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:23
1/8 anonim válasza:
Totál nulláról egy év alatt? Inkább a középfokot célozd meg, az többeknek sikerült.
2/8 anonim válasza:
Abszolút nem mindegy, hogy milyen szinten állsz!
Utána is szerintem eléggé befolyásolja az eredményt, hogy milyen nehézségű tesztet, milyen javítót, vizsgáztatót fogsz ki.
Annyira sokmindentől függ az egész. Felkészítő tanár, szorgalom, nyelvkészség, szerencse stb.
Egyébként szerintem a leghatásosabb nyelvelsajátítás: előtudás + külföld.
3/8 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy egy evig semmi massal ne kelljen foglalkozni, akkor van esely nullarol is, de mondjuk egy nappalis egyetem, vagy melo mellett eleg necces. A kozepfok nem gaz. Azt egy ev alatt napi egy ora tanulassal is meg lehet csinalni. Nem olyan nagy veszes. Fugg persze attol is, hogy mennyire tanulsz konnyen nyelveket.
4/8 A kérdező kommentje:
nekem felső fok kellene de mondjuk elöször jó volna a közép fok is. nem teljesen nulláról indulok suliban régóta tanulom az angolt érettségim 72% lett de nem vagyok vele megelégedve. nem tudom van esetleg valami jól bevált módszer pl napi 5 új szó vagy esetleg valami jó könyv?
2011. júl. 26. 15:21
5/8 anonim válasza:
Nekem nincs felsőfokúm, de szerintem ahhoz már nagyon kell az élő szöveg, újságok, anyanyelvi emberek.
Itt találsz leírást a közepe táján, melyik szinthez mi kell:
6/8 anonim válasza:
A napi 5 uj szo nagyon gagyi, azzal meg egy alapra se menj el! :-D
7/8 anonim válasza:
Napi 50-100 szó. A nagy részét úgyis elfelejted, na meg, amíg beépül az aktív szókincsedbe... Középfokú egy év alatt reálisabb, de kemény
8/8 Joola válasza:
felsőfokú felejtős, ahhoz évek kellenek és elég perfektül kell beszélni, szóval még ha minden napodat rá szánod is necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!