Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen irányba tanuljak tovább?

Ancsuuu kérdése:

Milyen irányba tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Most leszek 12.-es(lány),de sajnos még mindig nem tudom mi legyek.... Sokan kérdezik,hogy mi érdekelne.Nem hazudok,nem tudom.Nem azt szeretném mehgtudni ,hogy milyen szakma illik hozzám,hanem ,jhogy milyen szakmával tervezhetek előre.Mivel fogok biztosan jól keresni.A tanulmányaimmal nincs baj.4,7-es átlagom volt most évvégén is,nyelvvizsgáztam németből (B2) és 2 emelt szintű érettségim lesz. Nagyon tanácstalan vagyok....remélem tudtok segíteni.:)

2012. júl. 13. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

-miből lesz emelt szintű érettségid?

-mik érdekelnek?

-mit szeretsz a szabadidődben csinálni?

-számokkal hogy boldogulsz?

-Térlátásod van?

-emberekkel szeretsz foglalkozni?

-szeretsz középpontban lenni,utasitásokat kiadni,vagy inkább más mondja meg mit csinálj,ne is legyen felelősség rajtad?

-csapatban vagy egyedul szeretsz jobban lenni?

2012. júl. 13. 15:43
 2/2 anonim válasza:
www.epalya.hu a tanácsadás menüpont alatt nézz szét, tölts ki teszteket, én is elég tanácstalan vagyok, hogy mihez kezdjek most magammal, de igazából egy suli választás nem egy életre való elkötelezettség, bármikor változtathatsz, arról nem beszélve, hogy ezer irányba tovább szakosodhatsz.. Olvasgasd át az oldalt, nekem sokat segített. Es sok sikert! :)
2012. júl. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!