Mit tegyek orvosisok?

Figyelt kérdés
nagyvalószínűséggel csak ált.orvosnak vesznek fel,pedig az álmom az állatorvosi. azt mondtam,ha csak ide vesznek fel akk kijelentkezem vagy valamit csinálok,de én azt nemfogom bírni.semmi elhivatottságom nincs,anélkül meg nehezen tudnám elvégezni.csak azért jelentkeztem oda ,hogy majd onnan áttudok jelentkezni,de nem fogom tudni hozni a 4,5 átlagot. mit tegyek szerintetek? megpróbáljam? végüis ha újraérettségizek akk csak többet tudnék,mert végülis azt fogom tanulni ami kémia/biosz érettségire kell. segítene ez valamit? vagy felesleges?

#orsgsd
2012. jún. 25. 21:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon ügyes és OKOS vagy ,nem szerencsés!látod,megmondtam,h felvesznek!:)

Amúgy engem is felvettek,nagyon örülök neki:-)

2012. júl. 25. 08:22
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy csak szerencséd volt, persze okos és ügyes is vagy, hogy felvettek. De azért te is izgultál, hogy nem lesz elég a pontod, tehát azért ehhez a szerencse is kellett, hogy a többieknek kevesebb pontja legyen! Nem akartalak megsérteni, tényleg gratulálok a teljesítményedhez :)
2012. júl. 25. 10:51
 23/27 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen akkor :)

mineous, facen nem vagy benne valamelyik csoportban? neked is nagyon gratulálok,simán sikerült nekünk.ez isteni szerencse volt :D

2012. júl. 25. 11:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam,hogy több csoport van:-)

Am a gólyás csoportban benn vagyok,Te?

2012. júl. 26. 08:14
 25/27 A kérdező kommentje:
énis bennvagyok :D te melyikben vagy? mert kettő van, egy amiben csak az újak vannak és egy amiben a szervezők,meg az öregek :D
2012. júl. 26. 17:43
 26/27 anonim ***** válasza:

én abban vagyok,amiben a gólyák,aminek a neve SZIE-ÁOTK gólyák 2012/13.

Te? :)

2012. júl. 27. 14:21
 27/27 A kérdező kommentje:
énis :DD meg amit a szervezők nyitottak abban is :DD
2012. júl. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!