Orvosisok! Mennyi szabadidőtök van a sok tanulás mellett?
Nagyon emberfüggő:) Van aki nehezebben tanul, van aki könnyebben.
Nekem nagyjából így nézett ki a dolog:
Első év elején az anatot még próbáltam rendszeresen tanulni, de hamar feladtam. Valahogy ez sosem volt az erősségem sajna:D Úgyhogy inkább áttértem a "demó (számonkérés) előtt mindent bele" tanulásra:) Az első félévben nagyjából felméri az ember, hogy milyen gyorsan tanul, mennyire ragadnak rá könnyen a dolgok, így már könnyebb kalkulálni. Szóval számonkérés előtt kijelöltem x napot és megtanultam az anyagot.
Hétvégén szinte sosem tanultam, mert távkapcsolatban vagyunk a barátommal, és csak akkor tudunk találkozni. Persze azért húzósabb időszakokban (mert hát ugye az összes demót egy rakáson van....) néha előrébb kellett helyezni a tanulást:(
Nem vagyok bulizós, szóval a hajnalig tartó részegedéseket és táncmulatságokat inkább kihagytam. De persze szórakozni eljártam hetente egyszer kb. (Ez kb. a kocsmába ücsörgést, iszogatást, beszélgetést jelenti nálam, plusz néha egy-két házibulit).
A vizsgaidőszak viszont teljesen más. Szinte reggeltől estig tanulás:( Kajakor egy kis pihi, meg este egy kis séta, hogy szellőztessem a fejem:D
Szóval összefoglalva szerintem az embernek van ideje, ha rendesen beosztja az idejét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!