Orvosira (SOTE) járó egyetemisták, mennyi szabadidőtök marad a tanulás mellett? Van-e idő például zenélni, bulizni, stb, vagy minden időt elvesz a tanulás?
SOTE-ra jelentkeznék, de kicsit ijeszt az, hogy hosszú, és nem tudom, mennyi időm maradna, hát, "élni"...
Előre is köszönöm!
Amúgy szerencsére én csak orvosi mérnök irányba indulok, így boncolnom nem kell, és nem kell belekerülnöm az eü ellátásba sem. Viszont segíthetek a rokkantakon, gyógyszereket, orvosi eszközöket és diagnosztikai gépeket fejleszthetünk. Nagyon jó irány, de még nagyon sok van hátra az MsC diplomáig. Amúgy a szak a Molekuláris bionika, PPKE-ITK-n SOTE-vel felesben csinálják a szakot. Hasonlóan kemény mint az orvosi, igaz itt jóval több a mérnöki tárgy pl. Kémia hasonló... Szabadidőm nekem sem lesz sajnos, ezt már idén megtapasztaltam... de aki hétvégéken is képes tanulgatni, és hétközben ottvan az órákon és figyel, megért, annak könnyebben megy... vizsgaidőszak nem vészes nálunk annyira, inkább év közben van szerintem 60-70 ZH összesen.
Remélem jól együtt tudok majd dolgozni a SOTE-és orvosokkal és kutatókkal, azaz veletek :) Az biztos, hogy a SOTE-s lányok a legszebbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!