Mit tegyek orvosisok?
Figyelt kérdés
nagyvalószínűséggel csak ált.orvosnak vesznek fel,pedig az álmom az állatorvosi. azt mondtam,ha csak ide vesznek fel akk kijelentkezem vagy valamit csinálok,de én azt nemfogom bírni.semmi elhivatottságom nincs,anélkül meg nehezen tudnám elvégezni.csak azért jelentkeztem oda ,hogy majd onnan áttudok jelentkezni,de nem fogom tudni hozni a 4,5 átlagot. mit tegyek szerintetek? megpróbáljam? végüis ha újraérettségizek akk csak többet tudnék,mert végülis azt fogom tanulni ami kémia/biosz érettségire kell. segítene ez valamit? vagy felesleges?#orsgsd
2012. jún. 25. 21:41
11/27 anonim válasza:
Amúgy Neked milyenek lettek az érettségieid?
nekem 86 a biosz emelt,és 89 a kémia közép.
12/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy ennyivel felvesznek :( szerintem ide nagyon sok "túlokos" jelentkezett...
nekem a közép kémiám 97%, a biológia emelt meg csak 72% :S
2012. júl. 16. 15:59
13/27 anonim válasza:
Még bőven van esélyed, kár előre szomorkodni! Egyébként az egyik előző válaszoló butaságot mondott, ha passziválod magad első két félévben az orvosin, akkor nem fogynak az állami féléveid!!
14/27 anonim válasza:
ez igaz,nagyon sok a "túlokos",de gondolom ezt főleg a fórumokon látod.aztán ki tudja,hogy igaz-e amit mások írnak.és hogy ez kb olyan 20 ember lehet,aki ide ír,vagy a felvire.a többinek meg lehet hogy sokkal kevesebb pontja van!gondolj bele,ha mondjuk lenne 400-420 pontod,vagy kevesebb,nem lenne sok kedved ezt fórumokon közölni,nem?szerintem ne gondolj a legrosszabbra!!
15/27 A kérdező kommentje:
énis ezzel próbálom magam nyugtatni,hogy akinek kevesebb a pontja az nem nagyon reklámozza. de akkor is ,úgy félek :(
de már nem kell sokat várnunk az értesítésre, de ha mégsem sikerül,én belehalok :((
2012. júl. 16. 18:11
16/27 anonim válasza:
megkérdezhetem,hogy hány éve próbálkozol?
ez az első?
én attól félek,ha idén nem sikerül,akkor jövőre 2 emelt kell...:S
17/27 A kérdező kommentje:
nekem ez az első évem,ogy próbálkozok. és igen énis ettől félek,hogy jövőre két emelt kellesz :S
2012. júl. 17. 17:22
18/27 A kérdező kommentje:
FELVETTEK!!! :D:D:D:D:
elég lett a 441 pont :D annyira boldog vagyok hogy az hihetetlen :D
2012. júl. 24. 23:08
19/27 anonim válasza:
Gratulálok! Nagy szerencséd volt :)
20/27 A kérdező kommentje:
szerencse??? azért 12 ponttal van több pontom,mint a ponthatár.....:(
2012. júl. 24. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!