Átjelentkezés az ELTE ÁJK-ról Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK-ra?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Túl nehéz nekem az ELTE, főleg, hogy egyáltalán nem érdekel az, amit tanulok. Csak a magyar és töri miatt jelentkeztem az ELTE ÁJK-ra két évvel ezelőtt, honnan is tudhattam volna előre, hogy mit fogunk ott tanulni... Nem nekem való az az egyetem. Nem érdekel, hogy mekkora hírneve van az ELTE-nek, nekem nem hírneves diploma kell, csak szimplán egy diploma. Úgyse ügyvéd vagy bíró leszek, akkor meg minek?
Kérem, hogy aki már átigazolt az ELTE-ről a Károlira, írjon, mik a tapasztalatai, milyen a légkör, társaság, tárgyak, vizsgák, stb... Mondjuk az ELTE-n lévő társaságnál csak jobb lehet akárhol máshol. Sok beképzelt, alkoholista majom.
2012. jún. 25. 16:27
21/21 A kérdező kommentje:
Maradtam az ELTE-n. Akkor minden bizonnyal váltottam volna, ha nyáron a róma szigorlatom nem sikerül. De sikerült, és bár nem sok tárgyam van most a csúszás miatt (a rómát csak másodévben csináltam meg), jól elvagyok, és úgy érzem, nem mennék át másik helyre. Habár ezt talán korai kijelenteni, mert ismerek nem egy olyat (ELTE ÁJK-ról beszélünk), akik diploma előtt hagyták ott, mert besokalltak és nem bírták. Legutóbb például egy negyedéves srácról hallottam. 1 éve volt még, de otthagyta.
2012. nov. 29. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!