Átjelentkezés az ELTE ÁJK-ról Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK-ra?
Mik a tapasztalatok? Túl nehéz nekem az ELTE, főleg, hogy egyáltalán nem érdekel az, amit tanulok. Csak a magyar és töri miatt jelentkeztem az ELTE ÁJK-ra két évvel ezelőtt, honnan is tudhattam volna előre, hogy mit fogunk ott tanulni... Nem nekem való az az egyetem. Nem érdekel, hogy mekkora hírneve van az ELTE-nek, nekem nem hírneves diploma kell, csak szimplán egy diploma. Úgyse ügyvéd vagy bíró leszek, akkor meg minek?
Kérem, hogy aki már átigazolt az ELTE-ről a Károlira, írjon, mik a tapasztalatai, milyen a légkör, társaság, tárgyak, vizsgák, stb... Mondjuk az ELTE-n lévő társaságnál csak jobb lehet akárhol máshol. Sok beképzelt, alkoholista majom.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD ne bánts:D
amúgy miért akarsz átjelentkezni, ha "egyáltalán nem érdekel az, amit tanulok" ???
2007-ben kezdtem az eltén. 2010-től akik kezdtek jobban jártak, nálunk sokkal szarabb volt még a panel rendszer. Én is csúsztam, engem egy olyan tárgyból seggeltek el első félévben, amit azóta azt hiszem a harmadik évben tanítanak, és én amiatt SEMMIT nem vehettem fel következő szeptemberben, csak azt az egy darab tárgyat, amiből elhúztak, meg ilyen fakultatív, alternatív szarokat, de semmi értelmessel nem haladhattam tovább. Hidd el, a 2010-es átalakítással te csak jól jártál.
Volt osztálytársam amúgy Károlira ment és csak röhög rajtam, hogy haha nekem mennyit kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!