Pszichológia: Pázmány vagy Károli?
HVG felmérése szerint minden szempontot figyelembe véve a Károlin van a legjobb pszichológia oktatás.
A második egyébként a Pázmány és Szeged.
Második vagyok, itt a link is:
Szerintem mindkettő jó,de inkább a Károlit ajánlanám.Én is ide járok,ha van kérdésed kifejezetten ezzel a sulival kapcsolatban,írj privit szívesen válaszolok.Mindkét helyen gyakorlatias és színvonalas a képzés egyébként. Én csak a saját évfolyamomról tudok mesélni,nálunk jó a közeg.Most mesterképzésre járok egyébként,de a BA-t is itt végeztem.A tanárok többsége jóindulatú és nagy tudású,illetve sok a gyakorlati szakember(terapeuták,klinikai szakpszichológusok stb.).
21/L
Halihó!
Én a Pázmányra járok, csak jót mondhatok róla. Gyakorlatiasnak gyakorlatias, pl. a fejlődéslélektan tananyagot úgymond a saját bőrödön tapasztalhatod meg, mert egy gyerek vizsgálatából kell dolgozatot írni a félév végéig. Általános pszichológiából pedig egy észleléssel, érzékeléssel kapcsolatos kísérletet kell bemutatni 1. félév végén. Ahogy néztem, 2. félévben sok gyakorlati óránk lesz, de ezekről még nem tudok nyilatkozni.
Lehet, hogy én vagyok szerencsés, de csupa normális tanárom van, jól magyaráznak, érdemes bejárni minden órára, mert érdekes. Követelnek is rendesen.
A diákközösségnél meg jobbat elképzelni sem tudok, mindenki segít mindenkinek, foglalkoznak egymással az emberek, szóval nagyon szeretem. :)
a Károlit nem ismerem, csak hallottam, hogy jó, szóval nem foglak lebeszélni róla. :)
Kedves utolsó hozzászóló!:)
Majd ha eszedbe jutok a vizsgaidőszak utáni szusszanásban, írd meg, milyen volt (mennyire engednek át a vizsgákon,mennyire segítőkészek a tanárok...:) )! (ha még emlékezni akarsz arra az időszakra!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!