Pszichológia: Károli/Pázmány/ELETE/Szeged? Hol a legjobb?
Figyelt kérdés
Személyi preferenciákon túl eddig nem hallottam senkitől, hogy melyik egyetemen található jelenleg a legjobb pszichológiai képzés. Tudom, a legjobb szubjektív, amit én értek ezalatt az a képzés minősége, diploma értéke, későbbi elhelyezkedés. Bármily, nem személyes, véleményt tudna valaki adni arról, hogy melyik a legjobb hely pszichológiát tanulni? Előre is köszönöm!!2011. máj. 6. 10:04
5/5 anonim válasza:
Évek óta a statisztikák azt mutatják hogy a Karolin a legjobb a pszichológia. Az ELTE szörnyen elméleti ha valami kutatási területén akarsz elhelyezkedni akkor menj oda. A Karoli gyakorlatias magas színvonalú az oktatás és az ország legjobb tanárai (köztük pl. Bagdy Emőke) tanítanak. Rengeteg eltés pszichos ismerősöm jön mesterre at a Karolira mert azt mondják hogy amit ott csak 3. Évben csinalhatnak azt már a Karolin első félévben és amúgy is rossz ott a pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!