Szefi, MIOK, Katedra, Szinergia. Melyik suli a legjobb? (Szeged/Kecskemét vonatkozásban)
A szefi szar, 2szer adtam nekik esélyt, kétszer kezdtem el ott tanfolyamot, de a vége mindig az lett, h átmentem másik suliba.
Egyszerűen hanyagok, a nevemet elírják (pedig nem különleges a nevem, csak pusztán Katának hívnak, nem Katalinnak) tudatlanok, nincsenek tisztában a dolgokkal, stb, stb...
Szinergia sztem drága, amire én jelentkeztem az 13.000 vagy 15000Dt egy félév.
Mondom nekik: nekem még nincs okj-s szakmám semmi, így ingyenesnek kellene hogy legyen erre ők, hogy ez fedezi valami iskola hozzájárulás, meg nem tom mit...
A miok is fizetős, a katedráról nem tudok nyilatkozni.
Szinergiában most 17.000 az első félév,aztán 19.000 lesz..
Alapítványi suli, ez azért van..De ezt legaláb rögtön az elején közölték is.Amúgy nekem sincs OKJ-m.
Amúgy nagyon szimpi volt a hölgy akivel ott(Szinergia) beszéltem...
Szefi nekem azért lenne jó, mert van kecskeméti kihelyezett képzésük..Nekem az lenne ideális..
Nem tudom melyik a jobb.
Amúgy Szefiben az oktatás is rossz minőségű?
MIOK-ban nincs az a képézés ami legjobban érdekelne,de tudnék mást is vlasztani.
Katerdában is ilyen 3 szakmát adó kombináélt képzések vannak..Így az is többletköltség..Mert ugye a 2.-3.szakmánál a vizsgadíjat fizetni kell:S
Köszi a választ azért:D
a
Vrom amég a tippeket.
*legalább
*képzés
*kombinált
bocs az előbb a másik felh.nevemmel voltam belépve:)
*várom
Kicsit bénán gépeltem:D
Látom 2 éve kérdezted és azóta vagy végeztél OKJ-s tanfolyamot vagy nem.:) De ha esetleg nem és valamikor a közeljövőben tervezed, akkor jó ha tudod. :)
A SZEFI tényleg pocsék. Nem ajánlom.
Igaz csak 1 1/2 hónapja kezdtem el, de több problémám volt vele eddig, mint az egyetem 3 éve alatt összesen.
A tanárok nem segítőkészek. Azok sem akik elvben a "papírmunkát" végezik.
Állítólag munka és más suli mellett is könnyen elvégezhető. (estin vagyok.) NEM,nem teljesíthető.
Igaz, van egy-két tanár aki megértő , segítőkész, csak sajnos ez nem elég.
A többit sajnos nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!