Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pszichológia: Pázmány vagy...

Booklineka kérdése:

Pszichológia: Pázmány vagy Károli?

Figyelt kérdés
Szerintetek hol jobb a pszichológia oktatás? Az is érdekelne, hogy hol gyakorlatiasabb az oktatás, és hogy milyen a közeg (pl mennyire elkötelezettek a szakma iránt érdeklődők, többnyire milyenek az ottani diákok stb). A tanárok milyenek (kedvelhetőek vagy rosszindulatúak)? És mennyire diákcentrikusak. Az is kielégítő, ha csupán beszámoltok tapasztalataitokról!:)Nagyon szépen köszönök minden választ előre is!:)
2011. dec. 14. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolónak: mi a bajod a Károlival?

Én Károli pszichológiára járok, és nagyon jó! Nagyon gyakorlatias, a tanárok 90%-t lehet tegezni, kedvesek, és az ország legjobb pszichológusai tanítanak itt! az épület is rendben van + jól felszerelt. Ami talán egy mínusz pont, hogy a szervezés nem az erősségük :)

A Pázmányon nem ismerem a pszichológiát, de megvan a véleményem az egész helyről...

Nekem ELTE-s pszichós ismerősöm mondta azt, hogy lehet hogy átjön a Károlira mivel annyira jó, és sokan mondták, hogy a Mastert pl nálunk csinálnák.

2012. nov. 24. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
De a KRE pszicho nem a világ végén van?
2015. jún. 20. 03:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondanék hogy évek óta egyértelműen a KRE-n van a legerősebb pszicho oktatás. Magas színvonal, gyakorlatias képzés, az ország legismertebb oktatóival, és ezen a téren a KRE-s diploma a legértékesebb. Mindezt statisztikákból tapasztalatból és rangorolásból tudom.
2015. okt. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!