Jár innen valaki a Pázmány Péter vagy a Károli Gáspár Egyetem Pszichológia szakára?
Szia!
ÉN Pázmány pszichológiás vagyok és már csak azért is javasolnám mert nagyon sokan járnak hozzán szlovákiából :)
A ponthatárok miatt 1 nyelvvizsga minimum szükséges, én egy felső és egy középfokúval csak költségtéítésesre kerültem be :(
A Károli is nagyon jó képzést nyújt, csak ajánlani tudom mindkét iskolát
Szia,én a Károlira járok. A pontszámításnál nem a jegy a lényeg,hanem a százalék,tehát,hogy hány százalékos lett az érettségid az adott tárgyból.Plusz pontot kaphatsz az emelt szintű érettségiért és a nyelvvizsgáért,illetve hátrányos helyzet esetén.Tavaly a következő érettségi tárgyak közül kellett kettőt választani: matek,magyar,biosz,töri,idegen nyelv.Ez a pontszámítás egyébként nem csak a Károlira,hanem az összes magyar egyetem pszichológia szakára érvényes.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!