Hogyan döntenétek a helyemben?
Középiskola választásról van szó :)
magyar-angol kéttannyelvű gimi, és egészségügyi szakközép
Fogalmam sincs hogy döntsek...
A gimi azért lenne jó, mert ugye a tantárgyak felét angolul tanulnám, és mert egy általános tudást adna nagyobb szinten minden tárgyból. Valamint a suli benne van valami cserediákprogramban, és jövőre 30 tanulót küldenek el külföldre (9., 10 és 11. osztályos tanulókat), és ebben szuper lenne résztvenni.
Az egészségügyi pedig azért tetszik, mert szaktantárgyakat is tanulhatnék, 10.-től kezdve van a kórházban gyakorlat, és mert odajárna az a fiú aki tetszik...=)
segitsetek kérlek :)
Hát figy. Én még 14 évesen nem tudtam volna megmondani mi szeretnék lenni. Én gimibe jártam. Akik egészségügyre akartak menni azok simán átmentek szakközépbe az érettségi után. Szóval ezen nem érdemes izgulni. Beírod mindegyiket és majd a pontok eldöntik:) Még addig 20-szor meggondolod magad. Sok sikert!
21l
Amúgy szerintem rossz a kategória.. :D
magyar-angol
Jártam egy évet az egészségügyibe,megőrültem a sok nőtől,komolyan:)
Köszi a válaszokat :)
Sajnos a pontok nálam nem igazán mérvadók, jó tanuló vagyok, így valószínűleg felvesznek az 1.-ként megjelölt iskolába...Épp ezért olyan fontos eldöntenem, hogy melyik legyen az első.
gimi
olyan előnyöd lesz az angol miatt, amit a sima gimisek "soha" nem hoznak be, és a jövőd szempontjából ez nagyon fontos, rengeteg lehetőség nyílik meg előtted, ha profin megtanulsz angolul
ha tetszik az egészségügy és orvos szeretnél lenni, akkor gimi után mehetnél orvosira
a fiúval találkozhatsz máshol is, meg aztán valószínűleg jövő ilyenkor már más fog tetszeni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!