Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni egyetem mért nem...

A Debreceni egyetem mért nem tudományegyetem?

Figyelt kérdés
Hallgatók számába nem sokkal kisebb a SZTE,PTE,ELTE-nél, karok számát tekintve nagyobb is.
2012. febr. 11. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azóta változott a törvény, kerültek ki gondolom oktatók, professzorok, tanárok meghaltak, jött az utánpótlás tanársegédekből meg olyanokból akiknek nem volt még doktori fokozatuk. Mondom, a tudományegyetemnek vannak kritériumai, ha érdekel akk olvas utána a felsőoktatási törvénybe- sztem abba van benne hogy minek kell megfelelnie.
2012. febr. 11. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert gagyi az oktatás. Egyébként kutató egyetem mivel itt parasztfalván csak ez az egy egyetem van és akkor már rögtön meg is támogatták..... Minőség meg sehol....

Egyébként meg tanulj meg helyesen írni. Ehhez tudom ajánlani A Magyar Helyesírás Szabályai c. kiadványt.

2012. febr. 11. 21:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Hol találtál helyesírási hibát az írásomban?
2012. febr. 11. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Debreceni Egyetem, számában....

Gondolom te is egy jelenlegi vagy leendő DE hallgató vagy....

2012. febr. 11. 21:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Idén felvételizek gyógyszerész szakra, elsősorban a Semmelweis-re szeretnék de igen a DE is meg van jelölve. Sajnálom hogy megbántottalak a nem teljesen hibátlan helyesírásommal. Valóban óriási hibákat vétettem köszönöm a figyelmeztetést.
2012. febr. 11. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
ja és még a "mért"...
2012. febr. 12. 09:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért nem Szegedet jelölöd 2.-nak?

Vagy téged is beoltottak Debreceni Egyetem betegséggel? Meg, hogy milyen szép a város, egyetem stb....?

2012. febr. 12. 09:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Sokszor voltam már Szegeden de nekem valamiért nem nyerte el a tetszésem.
2012. febr. 12. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:
12es válaszoló,akkor a SE(csak,h te is értsd Semmelweis Egyetem) is gagyi,mert nem tudomány egyetem?Inkább te vagy fogyatékos,nem ettől függ,h milyen az oktatás egy egyetemen vagy bármi.
2012. febr. 29. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:

A Debreceni Egyetemen gyagyi az oktatás,na persze :D

KLTE volt ugye régen,de aztán az agrárcentrummal egyesülve felvették a DE nevet,nincs itt semmi gyagyiság...

2013. jan. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!