A Debreceni egyetem mért nem tudományegyetem?
Figyelt kérdés
Hallgatók számába nem sokkal kisebb a SZTE,PTE,ELTE-nél, karok számát tekintve nagyobb is.2012. febr. 11. 15:04
2/20 A kérdező kommentje:
ne írjál már hülyeséget ha nem tudod a választ te idióta barom
2012. febr. 11. 15:47
3/20 anonim válasza:
Figyelj azért mert írok valamit ami nem tetszik neked nem kéne beszólni. Mert én is letudnálak bunkó parasztozni.
De amúgy tudtommal több műszaki szak van ott
4/20 A kérdező kommentje:
szerintem az a bunkóság ha beírsz egy ilyet, amikor tudod hogy ez nem válasz. erre mi szükség van? jobb kedvem lesz tőle?
2012. febr. 11. 15:55
5/20 A kérdező kommentje:
és ne akard úgy beállítani mintha ez egy hülye kérdés lenne mert tudtommal minden feltételnek megfelel a Debreceni egyetem hogy tudományegyetem néven fusson...
2012. febr. 11. 15:59
6/20 anonim válasza:
Nem felel meg. Az oktatók és a hallgatók minőségét tekintve sem. Mindegyik egyetemnek amiket felsoroltál kiemelkedik valamelyik kara, a debreceninek egyik sem. Itt nem a hallgatók számán van a lényeg, hanem a minőségen.
7/20 anonim válasza:
Még annyi hogy a tudományegyetemnek vannak törvénybe szedett kritériumai. Pl hogy mennyi oktatónak kell tudományos fokozattal rendelkeznie(phd) stb. A debreceni úgy tűnik nem felelt meg a kritériumoknak
8/20 anonim válasza:
na jó nagy hülyeségeket írtatok
régen ez volt a neve: kossuth lajos tudományegyetem
ma már debreceni egyetem
9/20 anonim válasza:
Igen, RÉGEN volt az a neve. Nem hinném hogy hülyeséget írtam. Olvass akkor utána.
10/20 A kérdező kommentje:
igen jogos a megállapítás, ha a KLTE megfelelt, akkor a Debreceni egyetem mért nem, amikor a KLTE DOTE DATE összevonásából jött létre?
2012. febr. 11. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!