Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni egyetem mért nem...

A Debreceni egyetem mért nem tudományegyetem?

Figyelt kérdés
Hallgatók számába nem sokkal kisebb a SZTE,PTE,ELTE-nél, karok számát tekintve nagyobb is.
2012. febr. 11. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem úgy nevezték el?
2012. febr. 11. 15:10
 2/20 A kérdező kommentje:
ne írjál már hülyeséget ha nem tudod a választ te idióta barom
2012. febr. 11. 15:47
 3/20 anonim ***** válasza:

Figyelj azért mert írok valamit ami nem tetszik neked nem kéne beszólni. Mert én is letudnálak bunkó parasztozni.

De amúgy tudtommal több műszaki szak van ott

2012. febr. 11. 15:52
 4/20 A kérdező kommentje:
szerintem az a bunkóság ha beírsz egy ilyet, amikor tudod hogy ez nem válasz. erre mi szükség van? jobb kedvem lesz tőle?
2012. febr. 11. 15:55
 5/20 A kérdező kommentje:
és ne akard úgy beállítani mintha ez egy hülye kérdés lenne mert tudtommal minden feltételnek megfelel a Debreceni egyetem hogy tudományegyetem néven fusson...
2012. febr. 11. 15:59
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem felel meg. Az oktatók és a hallgatók minőségét tekintve sem. Mindegyik egyetemnek amiket felsoroltál kiemelkedik valamelyik kara, a debreceninek egyik sem. Itt nem a hallgatók számán van a lényeg, hanem a minőségen.
2012. febr. 11. 16:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy a tudományegyetemnek vannak törvénybe szedett kritériumai. Pl hogy mennyi oktatónak kell tudományos fokozattal rendelkeznie(phd) stb. A debreceni úgy tűnik nem felelt meg a kritériumoknak
2012. febr. 11. 17:01
 8/20 anonim ***** válasza:

na jó nagy hülyeségeket írtatok

régen ez volt a neve: kossuth lajos tudományegyetem

ma már debreceni egyetem

2012. febr. 11. 17:15
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, RÉGEN volt az a neve. Nem hinném hogy hülyeséget írtam. Olvass akkor utána.
2012. febr. 11. 17:38
 10/20 A kérdező kommentje:
igen jogos a megállapítás, ha a KLTE megfelelt, akkor a Debreceni egyetem mért nem, amikor a KLTE DOTE DATE összevonásából jött létre?
2012. febr. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!